Υλικά
- 500 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλο
- 1 φλιτζ. ζωμό κοτόπουλου
- 1 κόκκινη και 1 πράσινη πιπεριά κομμένες σε κύβους
- 1 φλιτζ. κατεψυγμένο καλαμπόκι
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 2 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
- 1-2 κουτ. γλυκού σκόνη τσίλι
- αλάτι - πιπέρι
- 1/2 κουτ. γλυκού ζάχαρη
- Πασπαλίζετε με λίγο τσίλι, αλάτι και ζάχαρη το κοτόπουλο και ψήστε στο γκριλ του φούρνου και από τις 2 πλευρές.
- Σε μια κατσαρόλα ρίξτε το ζωμό μαζί με το τσίλι, τη ζάχαρη, το χυμό λεμονιού, το καλαμπόκι, τις πιπεριές, το κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι.
- Μόλις πάρει βράση, χαμηλώστε τη φωτιά και σιγοβράστε για 7-10 λεπτά.
- Τοποθετήστε το ψημένο κοτόπουλο σε μια πιατέλα και περιχύστε το με τη σάλτσα.