Πολιτικό Παρασκήνιο

Ο Τασούλας, ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας και το μέντιουμ

Τασούλας

Ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, συνομιλώντας πριν λίγο με κοινοβουλευτικούς συντάκτες και ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε πως η καταληκτική ημερομηνία εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας είναι η Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου.

Πρώτα είπε – όπως έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση άλλωστε – θα κατατεθεί στην Βουλή ο εκλογικός νόμος από την κυβέρνηση και μετά θα ανακοινωθεί το όνομα του υποψηφίου.

Η ψήφιση του εκλογικού νόμου, ανέφερε θα γίνει με τις κανονικές διαδικασίες και μετά θα ξεκινήσει η διαδικασία των επαναλαμβανόμενων διαδικασιών για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σε ερώτηση για το εάν πιστεύει ότι θα χρειαστούν πολλές ψηφοφορίες για την εκλογή του νέου ΠτΔ, ο κ. Τασούλας είπε «όχι, πιστεύω ότι θα έχει ευρύτερη πλειοψηφία…» σε ερώτηση εάν θα είναι άνδρας ή γυναίκα απάντησε αστειευόμενος πως «δεν κάνω υπερηχογράφημα…» και σε ερώτηση εάν ξέρει ποιος ή ποια θα είναι είπε «ναι, αλλά το ενδιαφέρον που θα έπρεπε να με ρωτήσετε είναι από πού το ξέρω γιατί μπορεί να έχω ρωτήσει μέντιουμ…»

Πολιτικό Παρασκήνιο

Κορωνοϊός: Τι κάνουν οι πολιτικοί που μένουν σπίτι; (βίντεο)

Μένουμε Σπίτι

Οι πολιτικοί στην εποχή του κορωνοϊού μας συστήνουν στα social media τα κατοικίδια τους.