Πολιτικό Παρασκήνιο

Κάτι ετοιμάζει η Παπακώστα...

παπακώστα

Η Κατερίνα Παπακώστα φαίνεται ότι ετοιμάζει νέα πολιτική πρωτοβουλία, λίγους μήνες μετά τη διαγραφή της από την Νέα Δημοκρατία, έπειτα από μια σειρά διαφοροποιήσεων.

Άλλωστε μόνο τυχαίες δεν μπορούν να θεωρηθούν οι επιθέσεις που εξαπολύει το τελευταίο διάστημα κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προτάσσοντας κυρίως «κοινωνικά θέματα».

Την απόφασή της για ίδρυση νέας πολιτικής πρωτοβουλίας ανακοίνωσε, εμμέσως πλην σαφώς, η ανεξάρτητη βουλευτής μέσω Twitter.

Αποκάλυψε μάλιστα και το όνομα που θα έχει ο σχηματισμός, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Ανάσταση στην Μακεδονία. Από εδώ ξεκινά το Ν.Ε.Ο..."

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr η ανακοίνωση της νέας πολιτικής πρωτοβουλίας θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Η επιλογή της να προχωρήσει στις σχετικές ανακοινώσεις από τη Θεσσαλονίκη έχει έναν συμβολισμό. Πηγές από το περιβάλλον της αναφέρουν πως η βουλευτής θεωρεί ότι η κοινωνία της Βόρειας Ελλάδας αισθάνεται ξεχασμένη από το αθηνοκεντρικό κράτος και οι πολίτες θέλουν κάποιον που να ενδιαφέρεται στην ουσία για τα προβλήματά τους.

Κρήτη

Ηράκλειο

ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Η δήλωση Αυγενάκη μετά τις εσωκομματικές εκλογές

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΝΔ

Δήλωση Λευτέρη Αυγενάκη για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ:

«Συγχαίρω τον καλό μου φίλο και άξιο στέλεχος της παράταξης Βαγγέλη Καρκανάκη για την θριαμβευτική επανεκλογή του. 

Όπως επίσης συγχαίρω και όλους τους υποψήφιους χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση για το ήθος, την ποιότητα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο συνέβαλαν για να διεξαχθούν οι χθεσινές εσωκομματικές μας εκλογές. 

Πάνω απ’ όλα όμως ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τα μέλη του κόμματος και ειδικά τα νέα μέλη που ήρθαν στη ΝΔ, τα οποία με τη συμμετοχή τους ενδυνάμωσαν ακόμη περισσότερο την οργάνωσή μας και κυρίως την φωνή και την δύναμη της ΝΔ στο νομό Ηρακλείου. 

Προσωπικά, δεσμεύομαι ως Βουλευτής του νομού και ως πρώην Γραμματέας του κόμματος, αλλά και ως μέλος της Κυβέρνησης ότι θα λειτουργήσουμε όλοι μαζί για το καλό της παράταξης, αλλά και ο καθένας από το δικό του μετερίζι να συμβάλλουμε ώστε η κομματική μας οργάνωση να εξακολουθεί να ωριμάζει, να μεγαλώνει και να εξελίσσεται, έτοιμη να ανταποκριθεί  στις απαιτήσεις μιας Ελλάδας που περνά στη νέα εποχή!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Ο Στράτος Μαγκουσάκης για τις εκλογές στη ΝΟΔΕ

Φώφη Γεννηματά: Θλίψη στον πολιτικό κόσμο από τον θάνατό της

Φώφη Γεννηματά - Κρήτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατό της

ESPA BANNER