Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέφανος Κασσελάκης: Εγκαινίασε τα νέα του γραφεία - Το μήνυμά του (βίντεο)

Κασσελάκης
 clock 07:36 | 24/10/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Τα γραφεία του στην περιοχή του Ταύρου εγκαινίασε το βράδυ της Τετάρτης ο Στέφανος Κασσελάκης, παρουσία πλήθους υποστηρικτών του και καπνογόνων, ενόψει της διεκδίκησης επανεκλογής του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στα εγκαίνια προσήλθαν συνεργάτες και εθελοντές που στηρίζουν την υποψηφιότητα του κ. Κασσελάκη. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής περίπου 5.000 εθελοντές έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να συνδράμουν στην καμπάνια του Στέφανου Κασσελάκη.

Σύμφωνα με το επιτελείο του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκαν στα γραφεία περίπου 1.500 άνθρωποι.

Όταν ανέβηκε στο βήμα ο κ. Κασσελάκης είπε ότι υπάρχει «έλλειμμα δημοκρατίας» στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν κάνει δικό του κόμμα. Μάλιστα, επισήμανε ότι θα ήταν τιμή του να επανεκλεγεί στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι το συνεδριο θα ακυρώσει την απόφαση για τον αποκλεισμό του από την εκλογική διαδικασία.

Αναφερόμενος στο συνέδριο, ο κ. Κασσελάκης είπε: «Αν αναβάλουν το συνέδριο θα πάρουμε πρωτοβουλίες, η βάση θα πάρει» και πρόσθεσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να γίνει συνιστώσα κεντροαριστερών δήθεν συμφερόντων χωρίς τη βούληση της βάσης».

Ποια γνωστά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν το «παρών»

Μεταξύ των γνωστών στελεχών που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια των γραφείων του Στέφανου Κασσελάκη ήταν η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Θάνος Μωραΐτης και ο Ευάγγελος Αντώναρος.

 

Διαβάστε επίσης:

Αντιπαράθεση Ανδρουλάκη - Μητσοτάκη: «Θα σας ανοίξουμε την πόρτα εξόδου από το Μαξίμου» – «Ελάτε με φόρα»

Παππάς: Ο κ. Μητσοτάκης θέλει να επιλέγει ποιος θα ασκεί το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis