Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Εκτός Προανακριτικής για τα Τέμπη και ο Καλογερόπουλος της ΝΔ – Επικαλέστηκε προβλήματα υγείας

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
 clock 17:57 | 17/03/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Αλλαγές στο... παρά πέντε θα υπάρξουν στη σύνθεση της ομάδας των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, που θα συμμετέχουν στις εργασίες της προανακριτικής επιτροπής, η οποία θα διερευνήσει ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Χρήστου Τριαντόπουλου για τους χειρισμούς του στην τραγωδία των Τεμπων.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της πρώτης συνεδρίασης, καθώς ο Δημήτρης Καλογερόπουλος ζήτησε την εξαίρεσή του από την επιτροπή επικαλούμενος λόγους υγείας.

Αυτή τη φορά απρόθυμος να συμμετάσχει τις εργασίες της επιτροπής ήταν ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος μάλιστα είχε πάρει τη θέση του Γ. Κωτσού που εκείνος είχε δηλώσει κώλυμα.

Δεν ήθελε από την αρχή

Ο κ. Καλογερόπουλος φέρεται να μην συμφωνούσε από την αρχή να συμμετάσχει στις εργασίες μιας επιτροπής που για τους βουλευτές της ΝΔ μπορεί να αποδειχθεί καρμανιόλα και παρ’ όλες τις προσπάθειες που έγιναν φαίνεται πως δεν μεταπείστηκε.

Εντός της ημέρας πάντως αναμένεται να υπάρξει και η επίσημη αντικατάσταση του βουλευτή, καθώς το πρωί της Τρίτης αναμένεται να γίνει η πρώτη συνεδρίαση της προανακριτικής για την εκλογή προεδρείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαξίμου: Μετά το αυτογκόλ «Δοξιάδη», αναγκαστική κάλυψη στον υφυπουργό Τσάφο

Αρίστος Δοξιάδης: Υφυπουργός για 33 ώρες

Ο Κυρανάκης επισκέφθηκε τον Σταθμό Λαρίσης και συνομίλησε με τους σταθμάρχες

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis