Κρήτη

Τηλεφωνική υποστήριξη από το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη

κεθεα αριάδνη

 

Το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, προσπαθώντας να ανταποκριθεί στις πρωτόγνωρες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε, συνεχίζει να υποστηρίζει τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν θέματα εξαρτήσεων και τις οικογένειές τους.

Οι Μονάδες υποδοχής σε Ηράκλειο, Χανιά και Άγιο Νικόλαο συνεχίζουν τη λειτουργία τους, διασφαλίζοντας συγχρόνως την προστασία της δημόσιας υγείας, των εξυπηρετούμενων και των εργαζόμενων, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα πρόληψης τα οποία έχουν ληφθεί για όλες τις υπηρεσίες υγείας. Σε αυτή τη φάση παρέχονται υπηρεσίες σε ατομικό επίπεδο καθώς και τηλεφωνική υποστήριξη.

"Είμαστε εδώ, μια πόρτα ανοικτή για όλους τους εξαρτημένους και τις οικογένειές τους, με την ελπίδα να υποστηρίξουμε υπεύθυνα την προσπάθεια για καθαρή ζωή. Η κατάσταση είναι κρίσιμη, όμως εμείς παραμένουμε αλληλέγγυοι και δεν ξεχνάμε ότι μέσα από τις δυσκολίες μας βγαίνουμε πιο δυνατοί." σημειώνουν οι υπεύθυνοι του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. 

 

Τηλέφωνα και ώρες επικοινωνίας:

Συμβουλευτικό Κέντρο Ηρακλείου ώρες 8:30 – 16:30 : 

' 2810 261026 & 2810 261026, cciraklio@kethea-ariadni.gr

Πολυδύναμο Κέντρο Χανίων (για νόμιμες και παράνομες εξαρτήσεις), 09:00 – 17:00 : 

' 28210 87040 & 28210 02120, chania@kethea-ariadni.gr

Πολυδύναμο Κέντρο Αγίου Νικολάου (για νόμιμες και παράνομες εξαρτήσεις), 09:00 - 17:00: ' 28410 22981, cclasithi@kethea-ariadni.gr

Μονάδα Εφήβων Ηρακλείου, 10:00 – 16:00 : ' 2810 331034, teens@kethea-ariadni.gr

Ανοιχτή Δομή Υποστήριξης Ηρακλείου (νόμιμων και παράνομων εξαρτήσεων), 9:00 – 17:00: 

' 2810 319505, ady@kethea-ariadni.gr

 

Κρήτη

Λασίθι

Οροπέδιο Λασιθίου: Προώθηση των αγροτικών προϊόντων μέσα από ευρωπαϊκά προγράμματα

synantisi_stefanaki_me_asol_1.jpg

Με τον Διευθυντή του Αγροτικού Συνεταιρισμού Οροπεδίου Λασιθίου, κ.Μουδάτσο Θοδωρή, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου, Γιάννης Στεφανάκης, στον χώρο του Δημαρχείου.

Στο πλαίσιο της μεταξύ τους συνεργασίας ,σε επίπεδο φορέων, οι δύο παράγοντες έθεσαν επί τάπητος ζητήματα που αφορούν τον Αγροτικό Συνεταιρισμό, αλλά και ,γενικότερα, το μέλλον του αγροτικού κλάδου στο Οροπέδιο Λασιθίου. Η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από τη συμμετοχή του Δήμου σε Περιφερειακά και  Ευρωπαϊκά Προγράμματα (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις κ.λπ.) για την προώθηση των αγροτικών προϊόντων αλλά και τον σχεδιασμό για την πιστοποίηση και προστασία από την πανδημία του COVID-19, σε επίπεδο προγραμματικής συνεργασίας.

Ακόμη, η συνάντηση περιλάμβανε τόσο την υπάρχουσα σύγκλισή τους όλα αυτά τα χρόνια, όσο και μελλοντικά σχέδια και δράσεις μεταξύ Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου και Α.Σ.ΟΛ. Οι δυο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη μέχρι τώρα συνεργασία και στήριξη, ενώ σηματοδοτήθηκε και η συνέχιση της ύπαρξης μιας αγαστής και εποικοδομητικής συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα.

Στη σύσκεψη παρόντες ήταν ,επίσης, τόσο ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών-Διοικητικών του Δήμου, κ.Τζιράκης Δημήτρης, όσο και η κα.Κοντογιάννη Μαρία, στέλεχος και συνεργάτιδα του Α.Σ.ΟΛ.