Κρήτη

Πολυτεχνείο Κρήτης: Ημερίδα συμβουλευτικής σε διοίκηση και παραγωγή

Πολυτεχνείο Κρήτης

Η Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, η Πρωτοβουλία Επαγγελματικής Αλληλεγγύης Νέων Act-TLO​, το Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας και o Σύλλογος Φοιτητών ΜΠΔ του Ιδρύματος, διοργανώνουν την 4η Ημερίδα Συμβουλευτικής σε Διοίκηση και Παραγωγή από απόφοιτους Μηχανικούς Παραγωγής και Διοίκησης, την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 και ώρες 10:00 έως 16:00.

Η 4η Ημερίδα Συμβουλευτικής σε Διοίκηση και Παραγωγή  έχει ως στόχο την ενημέρωση των φοιτητών της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης για τη σύνδεση της πολυδιάστατης θεωρητικής εκπαίδευσης με την πρακτική εφαρμογή αυτών των γνώσεων.

Είναι η ευκαιρία να ακούσουν και να συμβουλευτούν αποφοίτους της Σχολής ΜΠΔ, ώστε να κατανοήσουν τις ουσιαστικές πτυχές της επαγγελματικής πραγματικότητας που θα βιώσουν στο άμεσο μέλλον.

Πολυτεχνείο Κρήτης - Ημερίδα
Πολυτεχνείο Κρήτης - Ημερίδα

Η ημερίδα περιλαμβάνει 10 ομιλίες συμβουλευτικής σε Παραγωγή και Διοίκηση από προσκεκλημένους ομιλητές – έμπειρους επαγγελματίες Μηχανικούς Παραγωγής και Διοίκησης, εξειδικευμένα στελέχη της αγοράς εργασίας και της εκπαίδευσης.

Η ημερίδα απευθύνεται κυρίως στους φοιτητές της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, αλλά μπορούν να την παρακολουθήσουν και φοιτητές όλων των Σχολών του Πολυτεχνείου Κρήτης, διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom, αποκλειστικά με το ιδρυματικό τους email.

Η ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της σελίδας https://www.facebook.com/careertuc του Γραφείου Διασύνδεσης για όσους θέλουν να την παρακολουθήσουν.

Το πρόγραμμα της ημερίδας:
https://www.stadiodromia2021.pem.tuc.gr/el/programma

Η ιστοσελίδα της ημερίδας:
https://www.stadiodromia2021.pem.tuc.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρήτη: "Θύελλα" από τελεσίγραφο της ΕΤΑΔ - Ζητά πίσω την έκταση του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου

Πέτσας: Πλατφόρμα για τον εντοπισμό ιδιοκτητών που δεν καθαρίζουν τα οικόπεδα τους

O OΛΗ για την Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων και Τοποθεσιών

 

Κρήτη

Λασίθι

Καλαντζάκης: Ασφαλής τουριστικός προορισμός ο Δήμος Ιεράπετρας

kalantzakis-robinson-nea-touristikh-periodos_3.jpg

Με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης μαζί με την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, κα Μαρία Ρουμελιωτάκη, επισκέφτηκε το νεόδμητο ξενοδοχειακό συγκρότημα "Robinson Club Ierapetra" στο οποίο κατέφθασαν οι πρώτοι τουρίστες.

Ο Δήμαρχος αφού συνομίλησε τόσο με τον Διευθυντή όσο και με το προσωπικό υπογράμμισε:

«Η Ιεράπετρα τα τελευταία χρόνια έχει καταστεί ένας αρκετά δημοφιλής προορισμός προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες, αλλά και πολλούς επενδυτές που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στην περιοχή.

Ο Δήμος Ιεράπετρας παραμένει σταθερά προσανατολισμένος στην τουριστική και συνάμα οικονομική ανάπτυξη, υλοποιώντας μεγάλα έργα υποδομής (αναπλάσεις, δίκτυα ύδρευσης και ηλεκτροφωτισμού) τα οποία σε συνδυασμό με την φυσική ομορφιά της περιοχής μας και τις σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες δημιουργούν μία ελκυστική τουριστική επιλογή.

Ο Δήμος Ιεράπετρας ήταν και παραμένει ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός. Η προσπάθεια που κάναμε και κάνουμε όλοι μαζί, ώστε να διατηρηθούν τα επίπεδα διάδοσης του κορωνοϊού χαμηλά, φαίνεται ότι έχει ένα πολύ θετικό αντίκτυπο για την προσέλευση επισκεπτών. Ωστόσο, δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε αλλά να συνεχίσουμε να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί, έως ότου καταφέρουμε να επιστρέψουμε στην «κανονικότητα».

Εύχομαι στους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους στον κλάδο του τουρισμού να έχουν μία πολύ καλή, ασφαλή και αποδοτική τουριστική περίοδο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Ακτή Καρτερού ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

Ρότα για τα Χανιά βάζει η κρουαζιέρα

Κρήτη: Κάθοδος Φραγκάκη για άνοιγμα τουρισμού - Σύσκεψη με φορείς