Κρήτη

Κρήτη: Θλίψη για τον θάνατο του Μανόλη Σπυριδάκη

πενθος

Συλληπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το Τεχνικό Επιμελητήριο - Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, για τον θάνατο του Πολιτικού Μηχανικού Μανόλη Σπυριδάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 55 ετών.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

"Με την είδηση της ξαφνικής απώλειας του Μανόλη Σπυριδάκη, Πολιτικού Μηχανικού, εκλεκτού συναδέλφου και φίλου, η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ – Τμήματος Ανατολικής Κρήτης, εν μέσω βαθύτατης θλίψης, αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

Να συμμετέχει με τα μέλη της στην κηδεία του,

Να αποσταλεί συλλυπητήριο στην οικογένειά του,

Να καταθέσει αντί στεφάνου το ποσό των 50,00 € στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

εκφράζοντας τα βαθύτερα αισθήματα του κλάδου των μηχανικών για την απώλεια του εξαιρετικού και αγαπητού συναδέλφου στο στενό οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον.

Ο Μανόλης, για όλους εμάς που τον γνωρίζαμε, δεν ήταν απλά ένας εξαιρετικός συνάδελφος, ήταν ένας Άνθρωπος με Α κεφαλαίο. Τον χαρακτήριζαν η πηγαία ευγένεια, η φιλικότητα, η εντιμότητα, η εργατικότητα και το πάθος για προσφορά των γνώσεων του, όπως παραδέχονται όλοι όσοι τον γνώριζαν μέσα από την επαγγελματική συνεργασία , από τις παρέες, τις πεζοπορίες και τους εκκλησιασμούς που ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του.

Γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου του 1966 στην Ιεράπετρα και φοίτησε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Διορίστηκε στην Τ.Υ.Δ.Κ. Λασιθίου, όπου υπηρέτησε έως και την κατάργηση της υπηρεσίας. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην ΥΔΟΜ Αγίου Νικολάου, όπου υπηρέτησε στο Τμήμα Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών.

Εξυπηρετούσε καθημερινά, αδιάλειπτα και με προθυμία μηχανικούς και πολίτες. Για τους συναδέλφους του στην υπηρεσία ήταν ένας χαμογελαστός, συνεπής και καλοσυνάτος συνεργάτης που χάρις στην επιστημονική του κατάρτιση και το χαρακτήρα του αποτελούσε στήριγμα και ενέπνεε εμπιστοσύνη σε όλους. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες και το κοινό ήταν ένας τίμιος και αξιόπιστος συνάδελφος με τον οποίο πραγματικά χαιρόσουν να συνεργάζεσαι. Είχε άριστες σχέσεις με όλους και μόνο κολακευτικά λόγια ακούγονταν γι’ αυτόν παρότι διαχειριζόταν πληθώρα και αυξημένης δυσκολίας υποθέσεις. Ήταν αξιαγάπητος και η απουσία του ήδη εδώ και καιρό, λόγω των συνθηκών ήταν αισθητή και δυσαναπλήρωτη.

Ολόκληρη η οικογένεια των Μηχανικών είμαστε ευγνώμονες για το συνεισφορά και τη στάση ζωής του Μανόλη, με αποκορύφωμα το τελευταίο διάστημα, καθώς αποτελεί ένα πρότυπο που μπορεί να μας διδάσκει και να καθοδηγεί.

Θερμά συλλυπητήρια στους πολυαγαπημένους του γονείς Πέτρο και Ελευθερία, στην υπόλοιπη οικογένεια και σε όλους τους φίλους του."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Πρώτο κουδούνι για τους μαθητές και ταλαιπωρία για τους οδηγούς (φώτο)

Κρήτη: Αντίστροφη μέτρηση για τους νέους αντιπεριφερειάρχες

Κρήτη - κορωνοϊός: Μειώνονται οι νοσηλευόμενοι αλλά όχι οι διασωληνωμένοι ασθενείς

 

Κρήτη

Πανελλήνιες 2021: Οι απαντήσεις σε Ιστορία, Οικονομία και Φυσική

πανελληνιες ηρακλειο

Αυλαία σήμερα για τις Πανελλήνιες 2021 για τους υποψηφίους των ΓΕΛ, οι οποίοι διαγωνίσθηκαν σε Φυσική, Ιστορία και Οικονομία

Ο Φροντιστηριακός Όμιλος ΕΝΑ δίνει τις απαντήσεις στα θέματα της Ιστορίας, τα οποία κλήθηκαν να απαντήσουν οι υποψήφιοι.

Οι απαντήσεις στη Φυσική 

 

Ο Φροντιστηριακός Όμιλος ΕΝΑ δίνει τις απαντήσεις στα θέματα και της Οικονομίας.

Οικονομια 1
Οικονομια 1

 

Οικονομια 2
Οικονομια 2

 

Οικονομια 3
Οικονομια 3
Οικονομια 4
Οικονομια 4
Οικονομια 5
Οικονομια 5
Οικονομια 6
Οικονομια 6
Οικονομια 7
Οικονομια 7
Οικονομια 8
Οικονομια 8

 

 

ειδησεις σημερα 

Σε λίγες ημέρες "πετάμε" τη μάσκα στους εξωτερικούς χώρους

Ηράκλειο: Μεγάλη φωτιά κοντά στο Πεδίο Βολής Γουβών

Κρητικός ο «άρχοντας του καφέ» στην Κολομβία! Η απίθανη διαδρομή του (βίντεο)