Κυβόλιθοι και ταλαιπωρία τέλος για τους οδηγούς, σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης.
Συνεργεία του δήμου Ηρακλείου ξεκίνησαν να ξηλώνουν τους κυβόλιθους από την Καινούρια Πόρτα, στην έξοδο της οδού Έβανς από τα ενετικά τείχη, ενώ - όπως σας έχει πληροφορήσει το Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr - οι εργασίες θα επεκταθούν και για το τμήμα μπροστά από το Πολιτιστικό Κέντρο.

Όπως είναι γνωστό, η τοποθέτηση των κυβόλιθων είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, καθώς η άστοχη επιλογή των υλικών αλλά - κυρίως - οι τεχνικές αστοχίες, είχαν μετατρέψει κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης σε ...καρόδρομους, δοκιμάζοντας για χρόνια την υπομονή των οδηγών. Επίσης, ήταν η αιτία πρόκλησης ατυχημάτων αλλά και φθορών στα οχήματα.
Η κατάσταση αυτή πλέον αλλάζει, καθώς οι κυβόλιθοι θα αποτελέσουν παρελθόν και θα τοποθετηθεί ασφαλτοτάπητας. Ευχή όλων τα υλικά που θα τοποθετηθούν αυτή τη φορά να είναι τα ...ενδεδειγμένα, ώστε να βελτιωθεί η οδική ασφάλεια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ηράκλειο: Πέφτει άσφαλτος στο δρόμο... μαρτύριο
Ηράκλειο: Θρήνος για τον Γιώργο που "έσβησε" στην άσφαλτο
Ηράκλειο: Εξελίξεις για την μεγάλη επένδυση στην πρώην Αμερικανική Βάση