Αναστάτωση προκλήθηκε την Τετάρτης (28/1) στο λιμάνι του Ηρακλείου όταν ξαφνικά οι επιβάτες που τα ταξίδευαν με τα πλοία της γραμμής, έπεσαν πάνω σε επιχείρηση των Αρχών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, συνελήφθη ένας 48χρονος Έλληνας που σύμφωνα με την Αστυνομία θεωρείται αρκετά επικίνδυνος και κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών ενώ στο παρελθόν, σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, είχε απειλήσει αστυνομικούς με την χρήση χειροβομβίδας.
Ο 48χρονος εντοπίστηκε αρχικά από στελέχη του Λιμενικού ωστόσο για τη σύλληψή του στήθηκε μία κοινή μεγάλη επιχείρηση με τους επιβάτες να γίνονται μάρτυρες πρωτοφανών εικόνων.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 48χρονος είχε έρθει στην Κρήτη για άγνωστο λόγο, ταυτοποιήθηκε όμως και καθώς σε βάρους είχε βγει σήμα για εντοπισμό, οι Αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα κι έτσι κατάφεραν να τον συλλάβουν λίγο πριν επιβιβαστεί στο πλοίο με προορισμό τον Πειραιά μαζί με το ενοικιαζόμενο όχημα που διέθετε.
Διαβάστε επίσης:
Νοσοκομείο Ρεθύμνου: Σοβαρή υποστελέχωση στο Αναισθησιολογικό – Κίνδυνος για τη λειτουργία του
Κρήτη: Πλήγμα στη διακίνηση ναρκωτικών - Βρέθηκαν δεκάδες κιλά χασίς και κοκαΐνη (εικόνα)