Κρήτη

Η 3η ΕΜΑΚ διέσωσε τα σκυλάκια και το μικρό γατάκι

διασωση σκυλου

Μία επιχείρηση διάσωσης -  όχι από τις συνηθισμένες - στήθηκε νωρίτερα το πρωί (γύρω στις 11) από την 3η ΕΜΑΚ προκειμένου να σωθούν οι ζωές δύο σκύλων. Τα δύο σκυλάκια, έπεσαν σε υπαίθρια δεξαμενή στα Καστελιανά με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης τους να μην μπορεί να τα βγάλει. Έτσι, ενημέρωσε την Πυροσβεστική η οποία με τη σειρά της έστειλε τους άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ οι οποίο και έβγαλαν από τη δεξαμενή τους δύο τετράποδους φίλους.

Και δεν ήταν μόνο αυτό!

Επιστρέφοντας από τη διάσωση των δύο ζώων στα Καστελιανά, η 3η ΕΜΑΚ κλήθηκε να πάει στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στο Ηράκλειο προκειμένου να σώσει ένα μικρό γατάκι το οποίο έπεσε από τοίχο μεγάλου ύψους με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί σε περιφραγμένο χώρο.
Η 3η ΕΜΑΚ έχει δείξει κι άλλες φορές στο παρελθόν την ευαισθησία και την αγάπη της για ζώα καθώς είναι εκείνη που καλείται να διαχειριστεί τέτοια περιστατικά. 
(φωτογραφία αρχείου)

Γ.Π.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τροχαίο με δύο τραυματίες

ΕΚΑΒ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στη Μυρτιά Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφοφίες, από το τροχαίο στο οποίο εμπλέκεται ένα αγροτικό, τραυματίστηκαν δύο άτομα τα οποία παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκανστο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι τραυματίες είχαν εγκλωβιστεί στο όχημά τους ωστόσο οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατάφεραν να τους βγάλουν σώους, σχεδόν αμέσως μετά την άφιξή τους στο σημείο του συμβάντος.

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Τη βρήκε νεκρή με τραύματα στο κεφάλι - Πιθανό έγκλημα στο νησί

Ηράκλειο: Θλίψη για τον γνωστό ξενοδόχο που "έφυγε" από τη ζωή

Ηράκλειο: Πρόστιμο για το... παρεάκι στο υπό κατασκευή μαγαζί του