Κρήτη

Γιώργος Κοντάκης στο Ράδιο Κρήτη: Το όραμά μου για το Πανεπιστήμιο Κρήτης

γιώργος κοντάκης

Τις πρώτες του δηλώσεις, λίγες ώρες μετά την εκλογή του στη θέση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, έκανε στο Ράδιο Κρήτη και στον Μανώλη Αργυράκη, ο κ. Γιώργος Κοντάκης.

Στα σχέδιά του είναι να συνεχιστεί και να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η πρωτοπορία του Πανεπιστημίου Κρήτης σε διεθνές επίπεδο, καθώς και η σύνδεσή του με την κοινωνία του νησιού.

"Η Κρήτη έχει το πλεονέκτημα με τα ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα που διαθέτει να οδηγηθεί στη νέα εποχή", τόνισε ο πρύτανης.

Ερωτηθείς για το αν η νέα ακαδημαϊκή χρονιά θα ξεκινήσει κανονικά για το Πανεπιστήμιο, ο κ. Κοντάκης είπε ότι είναι πιθανό και το επόμενο εξάμηνο να συνεχιστεί η εξ αποστάσεως διδασκαλία εξαιτίας του κορωνοϊού, κάτι που όμως θα αποφασιστεί από τον ΕΟΔΥ.

Ακούστε τη συνέντευξη του Γιώργου Κοντάκη στο Ράδιο Κρήτη:

Κρήτη

Κρήτη - κορωνοϊός: 70 κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

κορωνοιος κρουσματα

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.301, εκ των οποίων 14 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. 

Στην Κρήτη, το τελευταίο 24ωρο εντοπίστηκαν 70 νέα κρούσματα και συγκεκριμένα: 45 στο Ηράκλειο, 10 στο Ρέθυμνο και 15 στα Χανιά.

Δείτε την ημερήσια έκθεση του ΕΟΔΥ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βενιζέλειο - κορωνοϊός: "Από ασθενή η διασπορά στην Αιματολογική Κλινική"

Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου - κορωνοϊός: Κατέληξε ηλικιωμένη μετά από έναν μήνα νοσηλείας

Ηράκλειο - κορωνοϊός: Διαμαρτυρίες εμπόρων - "Εμείς κλειστά και στις λαϊκές πουλάνε τα πάντα"