Κρήτη

Λασίθι

Έπεσαν οι υπογραφές για το μεγαλύτερο έργο ύδρευσης στην Ιεράπετρα

kalantzakis-ergo-ydreyshs_2.jpg

Υπογράφηκε στον Δήμο Ιεράπετρας μεταξύ του Δημάρχου, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του αναδόχου εργολάβου, παρουσία του αντιδημάρχου κ. Πέτρου Μαστοράκη και του Διευθυντή Ύδρευσης, Άρδευσης, Αποχέτευσης κ. Γεωργίου Μαράκη, η σύμβαση εκτέλεσης εργασιών του έργου «Αντικατάσταση τμήματος εξωτερικού υδραγωγείου Δήμου Ιεράπετρας από πηγές Σαρακίνας» προϋπολογισμού 3.720.000€.
Το έργο αφορά την πλήρη κατασκευή νέου αγωγού μεταφοράς νερού ύδρευσης από τις πηγές Σαρακίνας στην κεντρική δεξαμενή του  Περιστερά.
Όπως δηλώνει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης:
«Ξεκινάμε το μεγαλύτερο έργο Ύδρευσης των τελευταίων δεκαετιών για τον Δήμο Ιεράπετρας που θα εξασφαλίσει για πρώτη φορά τη μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων νερού ύδρευσης για την πόλη και τις  κοινότητες.
Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που καταφέρνουμε μετά από μεγάλη προσπάθεια να υπογράφουμε σήμερα τη σύμβαση για την πρώτη φάση αυτού του τόσο μεγάλου και σημαντικού έργου.
Επιπλέον, είμαστε ήδη έτοιμοι για την αποδοχή της μελέτης της δεύτερης φάσης του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 3.584.000€ και στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε άμεσα τη χρηματοδότησή της.
Ευχαριστώ την υπηρεσία Ύδρευσης, Άρδευσης, Αποχέτευσης του Δήμου, τον αντιδήμαρχο κ. Μαστοράκη και τον διευθυντή κ. Μαράκη για τη συνολική προσπάθεια και τη γόνιμη συνεργασία.»

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Του άρεσαν οι μοτοσικλέτες των ...ξένων

μηχανάκι κλοπή

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου αλλοδαπού, κατηγορούμενος για κλοπή.   

Ειδικότερα, από αστυνομικούς του  Β’ Αστυνομικού  Τμήματος Ηρακλείου, σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας,  πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 29χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα, ένας σκελετός δίκυκλης μοτοσυκλέτας και ένας κινητήρας δίκυκλης μοτοσυκλέτας τα οποία είχαν αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο.   

Η προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.  

(Φωτογραφία αρχείου)