Κρήτη

Ηράκλειο

Το Δημαρχείο φωτίστηκε ροζ για την Παγκόσμια ημέρα πρόληψης καρκίνου του μαστού

Το Δημαρχείο Μαλεβιζίου

Με μια συμβολική κίνηση ο Δήμος Μαλεβιζίου θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα την Κυριακή 25 Οκτωβρίου ημέρα σηματοδοτεί την  παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού.

Το Δημαρχείο φωτίστηκε ροζ, σήμα κατατεθέν της ημέρας,καθώς όλες οι γυναίκες πρέπει να εντάξουν τον τακτικό προληπτικό έλεγχο στη ζωή τους.

Να αγαπήσουν και να φροντίσουν ακόμα περισσότερο τον εαυτό τους, να αντικαταστήσουν το φόβο για την ασθένεια με επιλογές που προάγουν την υγεία. Ο καρκίνος του μαστού ΔΕΝ είναι πια αθεράπευτη ασθένεια!

Κρήτη

Δήμος Μαλεβιζίου: Προσοχή στο δρόμο από Τύλισο έως τη διακλάδωση Μονής

Προσοχή στο δρόμο από Τύλισο έως τη διακλάδωση Μονής

Την προσοχή των οδηγών που κινούνται με κατεύθυνση προς την περιοχή της Τυλίσου εφιστά ο Δήμος Μαλεβιζίου. Στην κεντρική οδική αρτηρία της Τυλίσου με κατεύθυνση προς Ανώγεια ο δρόμος παρουσιάζει ολισθηρότητα εξαιτίας λαδιών που έπεσαν από διερχόμενο όχημα.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας έχει κλείσει το δρόμο από την Τύλισο έως τη διακλάδωση της Μονής, εκτρέποντας την κυκλοφορία των οχημάτων μέσα από τον οικισμό της Τυλίσου. Ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός για λίγες ώρες, προκειμένου τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου Μαλεβιζίου να ολοκληρώσουν την αποκατάσταση, ρίχνοντας ειδικό υλικό σε όλη την έκταση.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ειδικά τις επόμενες ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηράκλειο: Εργασίες της ΔΕΥΑΗ σε δρόμους