Κρήτη

Ηράκλειο

Στον Καρτερό το πρωτάθλημα ξυλορακέτας

ξυλορακέτα

Ο Αθλητικός Όμιλος Φίλων Ξυλορακέτας Ηρακλείου φιλοξενεί το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουλίου στο γήπεδο του στη δημοτική παραλία της Δ.Ε.Π.Τ.Α.Η στον Καρτερό, την 2η αγωνιστική των Βαθμολογούμενων Τουρνουά της Ελληνικής Συναγωνιστικής Ρακετοσφαίρισης (Valetudo Racket).
Αγώνες θα διεξαχθούν στις ακόλουθες κατηγορίες:
i. Δυάδες Ανδρών
ii. Τετράδες Ανδρών
iii. Μεικτές δυάδες
iv. Δυάδες Γυναικών
v. Μεικτές Τετράδες
vi. Βετεράνων

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο ξυλορακέτας του Α.Ο.Φ.Ξ.Η. στις εγκαταστάσεις της δημοτικής παραλίας της Δ.Ε.Π.Τ.Α.Η. στο Καρτερό Ηρακλείου από το Σάββατο 2/07/2016 έως και την Κυριακή 3/07/2016 με την υποστήριξη του δήμου Ηρακλείου.

Η διοργάνωση και ειδικότερα η αξιολόγιση των ομάδων θα γίνουν στα πλαίσια που έχει θεσπίσει η Ελληνική Συναγωνιστική Ρακετοσφαίριση.
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στον υπεύθυνο των αγώνων ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του συλλόγου μέχρι και την Τρίτη 28/06/2016. 3. Η ώρα παιχνιδιού κάθε ομάδας θα οριστεί ανάλογα με την επίδοσή της στην 1η αγωνιστική και πάντα με συνεννόηση με τον υπεύθυνο αγώνα. Για τις ομάδες που δεν συμμετείχαν την 1η αγωνιστική θα υπάρξει κλήρωση.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 30/06/2016 στα διαδικτυακά μέσα πληροφόρησης που διαθέτει ο Α.Ο.Φ.Ξ.Η.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο - καταγγελία: Κλείνει δημοτικό σχολείο (που άνοιξε σήμερα) λόγω έργων

σχολικη αιθουσα

Είναι από τις στιγμές που δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις με τον προγραμματισμό των έργων στο Ηράκλειο.

Κι αυτό γιατί το Δημοτικό Σχολείο στο Βενεράτο - το οποίο άνοιξε σήμερα για τους μαθητές και τους δασκάλους μετά την πολύμηνη αναστολή της δια ζώσης εκπαιδευτικής διαδικασίας λόγω κορωνοϊού - θα κλείσει (!) για δύο ημέρες λόγω ...έργων που θα εκτελέσει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου... Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία που έχει γίνει μέσω διαδικτύου, το σχετικό έγγραφο κοινοποιήθηκε ...αρμοδίως σήμερα.

Τα ερωτήματα βέβαια που προκύπτουν είναι αμείλικτα: Πως είναι δυνατόν να κλείσει ένα σχολείο που μόλις άνοιξε, ενώ ο δήμος και οι υπηρεσίες του είχαν όλο το προηγούμενο διάστημα την ευκαιρία να εκτελέσουν τις εργασίες αυτές, χωρίς να χρειαστεί να αναστείλει τις δραστηριότητές του το δημοτικό σχολείο και να αναστατωθούν - για πολλοστή φορά - οι γονείς και οι μαθητές;

Πέρα από ...χρονοδιαγράμματα και άλλα γραφειοκρατικά θέματα που μπορεί να επικαλεστούν οι αρμόδιοι ως δικαιολογία, αναρωτήθηκε κανείς τι σημαίνει αυτό για την ψυχολογία των παιδιών το άνοιξε - κλείσε;

Ρώτησε κανείς τους γονείς που σήμερα το πρωί έστειλαν τα παιδιά τους στο σχολείο και μετά πήγαν στις δουλειές τους, τι θα τα ...κάνουν τις επόμενες ημέρες;

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση - καταγγελία που έγινε στο facebook, για το θέμα αυτό: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Η Ένωση Γονέων για το σημερινό άνοιγμα των σχολείων

Ηράκλειο: Απειλές σε βάρος φαρμακοποιών από... οργισμένους γονείς για τα self test!

Κορωνοϊός - Άνοιγμα σχολείων: Σε 3.000 ανέρχονται τα θετικά self test