Κρήτη

Ηράκλειο

Στις Βρυξέλλες για την Επιτροπή COTER ο Γιάννης Κουράκης

Γιάννης Κουράκης

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5 κ. Γιάννης Κουράκης, ο οποίος αύριο (16/12) θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Επιτροπής “Πολιτική Εδαφικής Συνοχής και Προϋπολογισμός της ΕΕ” (COTER).

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν, περιλαμβάνεται η πρόοδος των διαπραγματεύσεων επί του Πολυετούς Δημοσιονομικού Πλαισίου (ΠΔΠ) και «Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων: Τρόποι αντιμετώπισης των προκλήσεων της πολιτικής για τη συνοχή στο επόμενο ΠΔΠ».

Σε δήλωσή του ο κ. Κουράκης τόνισε: “Οι πολιτικές συνοχής θα πρέπει να συνεχιστούν καθώς στηρίζουν τις χώρες της Ευρώπης και ιδιαίτερα του νότου, κοινωνικά, πολιτικά και με έργα υποδομής. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία περικοπή στον Προϋπολογισμό και στο νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της Ε.Ε. της περιόδου 2021 – 2027.

Κρήτη

Ηράκλειο

Διαψεύδουν η εργαζόμενη και ο προϊστάμενος της ΔΟΥ ότι υπήρξε κρούσμα κορωνοϊού στην υπηρεσία

κορωνοϊός

Σχετικά με το άρθρο του ekriti.gr ότι θετική στο τεστ κορωνοϊού βρέθηκε εργαζόμενη στη ΔΟΥ Ηρακλείου, επικοινώνησαν με το μέσο τόσο η εργαζόμενη όσο και ο προϊστάμενος της ΔΟΥ και διέψευσαν την πληροφορία ότι ήταν θετικό το τεστ.

Μάλιστα η εργαζόμενη στη ΔΟΥ μας είπε ότι πράγματι η κόρη της βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, αλλά, στα τεστ που έγιναν στο οικογενειακό περιβάλλον, όλα ήταν αρνητικά.

Το ekriti.gr παραθέτει όλα τα στοιχεία, προκειμένου να φωτίσει κάθε πλευρά του θέματος και να ενημερωθούν υπεύθυνα οι πολίτες. Το γεγονός ότι το τεστ στην εργαζόμενη είναι αρνητικό (όπως μας διαβεβαίωσε) είναι πολύ καλό και ευχή μας είναι να μην υπάρξει ξανά άλλο κρούσμα.

Όμως, από την στιγμή που πληροφορηθήκαμε το θέμα ήμασταν υποχρεωμένοι να το αναδείξουμε.