Κρήτη

Ηράκλειο

Σε ετοιμότητα ο δήμος Φαιστού για την κακοκαιρία - Κλείνουν τις ιρλανδικές διαβάσεις

καταστροφες κακοκαιρια.jpg

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φαιστού, με αφορμή την επικείμενη άφιξη του βαρομετρικού χαμηλού με την κωδική ονομασία «Ιανός».

Μετά από την πιο πρόσφατη ενημέρωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες, φαίνεται ότι το σύστημα πρόκειται να επηρεάσει τμήματα του Δήμου Φαιστού από αργά σήμερα το βράδυ, ενώ η κακοκαιρία θα δώσει ισχυρές βροχοπτώσεις, σύμφωνα με τα αναθεωρημένα στοιχεία, από νωρίς το πρωί της Κυριακής και για περίπου 8 ώρες.

Στο πλαίσιο προετοιμασίας, η Δημοτική Αρχή έχει δώσει ήδη εντολή να προχωρήσει το κλείσιμο όλων των ιρλανδικών διαβάσεων, ενώ οι πολίτες παρακαλούνται να αποφεύγουν τις μετακινήσεις τους από τα συγκεκριμένα σημεία και από οποιοδήποτε σημείο, όπου παρατηρείται μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων υδάτων. Την ίδια στιγμή, στο σύνολο τους οι πολίτες παρακαλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, εφόσον δεν είναι αναγκαίες και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ειδικών καθώς και τις σχετικές σημάνσεις.

Τονίζεται ότι η κίνηση του βαρομετρικού χαμηλού δεν θεωρείται απειλητική, ούτε όμως και αμελητέα. Γι’ αυτό και κρίνεται φρόνιμο να υπάρξει η δέουσα προσοχή και η τήρηση όλων των κανόνων προστασίας και αυτοπροστασίας.

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Τον έπιασαν με λαθραίο καπνό

σύλληψη

Συνελήφθη, σήμερα (18/10) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης καπνού και τσιγάρων, σήμερα το πρωί από αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό. κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα 530 γραμμάρια καπνού τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Η ποσότητα του καπνού κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Χανίων, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Οι άσκοποι πυροβολισμοί αποκάλυψαν και ...οπλοστάσιο

Κρήτη: 21 συλλήψεις στα αεροδρόμια

Ηράκλειο: Τους πέταξε κροτίδα και τους απείλησε με ρόπαλο!

ESPA BANNER