Κρήτη

Ηράκλειο

Ποιες αποστάσεις; Δείτε τι έγινε σε παραλία του Ηρακλείου

Εικόνες που παραπέμπουν στο περσινό καλοκαίρι...

Στις παραλίες έσπευσαν όλοι σήμερα και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Οι θερμοκρασίες είναι αρκετά υψηλές για την εποχή και η ζέστη, για πολλούς, αφόρητη.

Όμως το μπάνιο φέτος στη θάλασσα θα πρέπει να γίνεται κάτω από νέες συνθήκες και με νέα νοοτροπία. Κάτι που πολλοί δεν παίρνουν στα σοβαρά όπως φαίνεται αφού δεν φροντίζουν να κρατούν ούτε τις απαραίτητες αποστάσεις. 

Χαρακτηριστικές οι σημερινές εικόνες από την παραλία στην Αμνισσό:

στις παραλίες ξεχύθηκαν οι Ηρακλειώτες
στις παραλίες ξεχύθηκαν οι Ηρακλειώτες
Αποστάσεις... μηδέν
Αποστάσεις... μηδέν
Θα μπορούσαν να επιδείκνυαν μεγαλύτερη προσοχή...
Θα μπορούσαν να επιδείκνυαν μεγαλύτερη προσοχή...

 

 

Κρήτη

Χανιά

Υπεγράφη η σύμβαση για τα Νεώρια Χανίων από Μενδώνη - Αρναουτάκη

φωτό αρχείου

“Ερευνητικές εργασίες για την ιστορική και τεχνολογική τεκμηρίωση της μελέτης ωρίμανσης των έργων αποκατάστασης -απόδοσης χρήσεων- ανάδειξης των Νεωρίων στα Χανιά” υπέγραψαν σήμερα Κυριακή το βράδυ 05/07/2020,  η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης και ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης Ευάγγελος Διαμαντόπουλος.

Η τελετή υπογραφής  πραγματοποιήθηκε παρουσία Αρχων ,φορέων,και πολιτών στο χώρο των Νεωρίων Χανίων.Η Υπουργός Λίνα Μενδωνη,ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτακης,ο Δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηρακης και ο Πρύτανης Ευάγγελος Διαμαντόπουλος αναφέρθηκαν στην Πολιτιστική δυναμική αλλά και στις αναπτυξιακές δυνατότητες του έργου των Νεωρειων που θα αποτελέσουν κυψέλες πολιτισμού ," το έργο  αναδεικνύει την ιστορία τον πολιτισμό του τόπου μέσα από την συνεργασία την ενότητα των φορέων  θα  είμαστε πανέτοιμοι σε μελέτες για να μπορούμε να απορροφήσουμε πόρους.."τόνισε ο κ Αρναουτάκης,χαρακτηρίζοντας εμβληματικό το έργο όπως και αυτό της αγοράς που θα ακολουθήσει.Απο την πλευρά του  ο  Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά για την στήριξη τους την Υπουργό,τον Περιφερειάρχη και τον Πρύτανη στους οποίους και έδωσε αναμνηστικά δώρα από τα Νεωρεια και λιμάνια της Κρήτης.