Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Πότε θα τελειώσει το "μαρτύριο" των οδηγών

ΒΟΑΚ ουρές

Απελπιστική είναι η κατάσταση και σήμερα στον ΒΟΑΚ στο ρεύμα προς Χερσόνησο, με ουρές αυτοκινήτων να δοκιμάζουν τις αντοχές των οδηγών.

Η ταλαιπωρία είναι καθημερινό φαινόμενο όπως επανειλημμένως έχει αναδείξει το ekriti, λόγω των έργων στον νέο άξονα στη γέφυρα Αποσελέμη. Η κυκλοφορία εκτρέπεται στην παλιά εθνική οδό, στο ύψος του κόμβου των Γουρνών, οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας καταλήγουν σε μία, με αποτέλεσμα η κίνηση των αυτοκινήτων να γίνεται σημειωτόν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αργότερο αύριο ολοκληρώνονται οι διαγραμμίσεις στη γέφυρα και απομένει η συνεννόηση με το Υπουργείο και την Αστυνομία, προκειμένου να δοθεί στην κυκλοφορία το νέο τμήμα, κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Νεώτερη ενημέρωση θα υπάρξει σήμερα το μεσημέρι.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 44χρονη μετά τον εμβολιασμό της με Astrazeneca

Βενιζέλειο

Στην Αιματολογική Κλινική του Βενιζελείου Νοσοκομείου νοσηλεύεται μία 44χρονη γυναίκα, μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοίού, με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Πρόκειται για ένα ακόμα περιστατικό που θορυβεί τις υγειονομικές αρχές του τόπου, μετά την περίπτωση του 35χρονου από την Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Βενιζελείου, Χάρης Λυδάκης, "η γυναίκα εμβολιάστηκε πριν από περίπου 13 ημέρες και λίγο μετά άρχισε να εμφανίζει ήπια συμπτώματα. Στο Βενιζέλειο νοσηλεύεται από την περασμένη Τετάρτη".
Όπως λέει ο κ. Λυδάκης, η γυναίκα εμφάνισε θρομβοπενία με μία πιθανότητα θρόμβωσης και διαταραχής στην πηκτικότητα του αίματος και συμπλήρωσε πως όλες οι εξετάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής δεν δείχνουν κάποια άλλη νόσο που θα μπορούσε να εμφανίσει το πρόβλημα πηκτικότητας στο αίμα της. Ηπερίπτωση της 44χρονης, ελέγχεται και παρακολουθείται στενά προκειμένου να διαπιστωθεί εάν συνδέεται με το εμβόλιο της Astrazeneca" κατέληξε ο κ. Λυδάκης.

Λίγο αργότερα εκδόθηκε ανακοίνωση για το περιστατικό από τη Διοιίκηση του Βενιζελείου η οποία αναφέρει τα εξής:

"Στην Αιματολογική Κλινική του Νοσοκομείου μας νοσηλεύεται γυναίκα 44 ετών η οποία προσήλθε με άτυπα ενοχλήματα και εργαστηριακές διαταραχές πηκτικότητας και θρομβοπενίας.

Είχε εμβολιασθεί με την πρώτη δόση εμβολίου Astra Zeneca, πρό 7ημέρου από την εισαγωγή της.

Γίνεται διερεύνηση για υποκείμενα νοσήματα, καθώς και πιθανή συσχέτιση με τον εμβολιασμό.

Λαμβάνει θεραπεία σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα."

Διαβάστε επίσης:

Έκκληση από Κρητικό: Βοηθήστε να βρεθεί ο οδηγός που με χτύπησε (φωτο)

Κρήτη: Συναγερμός για 23χρονο που ήπιε ποντικοφάρμακο