Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: 1ο Επιστημονικό Συνέδριο για τη Δια Βίου Μάθηση

i_poli_poy_mathainei.jpg

Το  1ο Επιστημονικό Συνέδριο για τη Δια Βίου Μάθηση με τίτλο: «Συνέργειες για την προώθηση της Δια Βίου Μάθησης» διοργανώνεται στο Ηράκλειο το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Μαρτίου με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Παιδείας στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Το Συνέδριο  διοργανώνεται σε συνεργασία με το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το ΤΕΙ Κρήτης, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, τις τεχνικές Σχολές Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου, το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, τον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου και το ΚΕΣΑΝ.  

Η Αντιδημαρχία Παιδείας σχεδιάζει και προγραμματίζει την υλοποίηση του 1ου Επιστημονικού Συνεδρίου στο πλαίσιο των δράσεων για την «Πόλη που Μαθαίνει», το παγκόσμιο δίκτυο της Unesco για τις «Μαθησιακές πόλεις» που έχει στόχο την προώθηση ευκαιριών μάθησης και εξέλιξης για τους δημότες, σε μια περίοδο κατά την οποία οι έννοιες της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισότητας,  των ίσων ευκαιριών και της κοινωνικής ένταξης για τους αδύναμους, εξακολουθούν να είναι ζητούμενα. 

Οι ενδιαφερόμενοι δημότες μπορούν να συμμετέχουν στο συνέδριο συμβάλλοντας στη δημιουργία νέων εργαλείων και διαδικασιών στο δήμο μας. Λεπτομέρειες για το συνέδριο στη διεύθυνση https://www.heraklion.gr/resilient/educongress

Κρήτη

Κρήτη: Ο καιρός στο νησί σήμερα (βίντεο)

συννεφιά

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες, προβλέπονται για σήμερα Κυριακή 13 Ιουνίου στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε το βίντεο του meteo.gr

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Πέθανε 21χρονη!

Ηράκλειο: "Κάντε ησυχία για τα παιδιά που διαβάζουν"