Κρήτη

Ηράκλειο

Η ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου για τη βλάβη στη Ροδιά

διακοπή νερού

Λόγω εκτεταμένων ζημιών του δικτύου ύδρευσης εντός του οικισμού Ροδιάς, η ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου ενημερώνει ότι θα υπάρξει δυσκολία στην υδροδότηση περιοχών που υδροδοτούνται από την δεξαμενή που βρίσκεται στην περιοχή του Νεκροταφείου.

Γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια άμεσης αποκατάστασή των ζημιών από τα συνεργεία της ΔΕΥΑΜ, προκειμένου να υπάρξει η όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία των καταναλωτών και η ταχύτερη δυνατή υδροδότηση τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Ξεπέρασαν τους 100 οι ασθενείς με κορωνοϊό

Θεοχάρης από Ηράκλειο: Ο τουρισμός είναι ο γιατρός της οικονομίας

"Ξεσηκωμός" για το μεταφορικό ισοδύναμο στην Κρήτη

Κρήτη

Ηράκλειο

Αρκαλοχώρι: Νέα σεισμική δόνηση έγινε αισθητή

Σεισμογράφος

Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε, λίγα λεπτά πριν τις 10.00 σήμερα το πρωί της Κυριακής.  

Σύμφωνα με το Εργαστήριο Σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών ήταν εντάσεωνς 3,1 Ρίχτερ. Η νέα δόνηση είχε μικρό εστιακό βάθμος- που προσδιορίζεται στα 10 χιλιόμετρα και γι αυτό έγινε αισθητή στους κατοίκους στο Αρκαλοχώρι. 

Σημειώνεται ότι οι εκτιμήσεις κορυφαίων σεισμολόγων της χώρας, κατά την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στο Αρκαλοχώρι, συνέκλιναν στο γεγονός ότι ναι μεν η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή αναμένεται να συνεχιστεί, ωστόσο η πιθανότητα για έναν σεισμό μεγαλύτερο των 4,8 Ρίχτερ, είναι πολύ μικρή.

Μάλιστα, το σχέδιο "Εγκέλαδος" έχει ήδη ενεργοποιηθεί τόσο για την ενημέρωση των κατοίκων όσο και για τους χώρους διαφυγής και συγκέντρωσης.

Σεισμός στο Αρκαλοχώρι
Σεισμός στο Αρκαλοχώρι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κ. Συνολάκης: Ο καύσωνας που ζούμε τώρα μπορεί να είναι κανονικότητα 

Νίσυρος: Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,3 βαθμών Ρίχτερ

Ηράκλειο: Βαρύς ο πέλεκυς για καφετέριες με όρθιους πελάτες