Κρήτη

Ηράκλειο

H oμάδα "Είμαι Ακόμα Παιδί" συμμετέχει στο LoveRun Heraklion

Ομάδας « Είμαι Ακόμα Παιδί »

Στο 2ο δρόμο υγείας 5.000 μέτρων love run Ηράκλειο 2016 θα πάρουν μέρος οι εθελοντές της ομάδας "Είμαι ακόμα παιδί" που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 9 ο πρωί με εκκίνηση την πλατεία Λιονταριών.

Ο κάθε εθελοντής θα τρέξει ή θα περπατήσει με ένα παιδί από τα Ιδρύματα Κέντρο Προστασίας Παιδιού στον Πόρο και Στέγη Αρρένων Ανηλίκων στον Μασταμπά. Σκοπός της συμμετοχής στην αθλητική αυτή διοργάνωση είναι η έμπνευση νέων θετικών προτύπων και η αποιδρυματοποίηση των παιδιών. Μέσα από την συμμετοχή τους σε διάφορες δράσεις εξωστρέφειας και κοινωνικοποίησης όπως αυτό το δρομικό γεγονός (www.loverun.gr) , τα παιδιά νιώθουνκοινωνίας μας και δημιουργούν αθλητικά πρότυπα.

Θα τρέξετε και θα περπατήσετε σε μια μοναδική διαδρομή που ξεκινά από τη γραφική πλατεία Λιονταριών στο κέντρο του Ηρακλείου και διασχίζει το παραλιακό μέτωπο με θέα τη θάλασσα καθώς και μία σειρά αξιοσημείωτων ιστορικών μνημείων της πόλης του Ηρακλείου.

Δηλώστε και εσείς συμμετοχή έως 20 Ιανουαρίου στην ομάδα "Είμαι ακόμα παιδί" ώστε να εμπνεύστε και να χαρίσετε χαμόγελα σε ένα παιδί. Το LoveRun Heraklion είναι μια έκφραση συναισθημάτων που συνδυάζεται με την Υγεία και τη φυσική δραστηριότητα μέσω του τρεξίματος ενώ παράλληλα αποτελεί μια έμπρακτη εκδήλωση υποστήριξης καθώς έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Tα έσοδα από τις συμμετοχές θα διατεθούν στα Ιδρύματα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοια Περιφέρειας Κρήτης. Η συμμετοχή των παιδιών είναι ευγενική δωρεά του ΣΔΥΗ (Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ηρακλείου) 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Θετικό και το νέο τεστ κορωνοϊού για το ζευγάρι

κορωνοϊός

Θετικό ήταν και το δεύτερο τεστ για κορωνοϊό, για το ζευγάρι των Ελληνοαμερικανών, οι οποίοι νοσηλεύονται από τις αρχές Ιουλίου στην κλινική Covid του Βενιζελείου Νοσοκομείου.

Οπως είπε στο ekriti η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη, το δείγμα ελήφθη χθες και το αποτέλεσμα έδειξε σήμερα ότι και οι δύο παραμένουν θετικοί.

Ωστόσο, τόνισε η κα Μπορμπουδάκη, η κλινική κατάσταση και των δύο είναι καλή.

Πρόκειται για το ζευγάρι, που διεκομίσθη στο Ηράκλειο από την Κάρπαθο, όπου είχαν φτάσει με πτήση transit από τις ΗΠΑ.