Κρήτη

Ηράκλειο

Το LoveRun Heraklion ... βγαίνει στο δρόμο για καλό σκοπό

αγωνας δρομου

Για δεύτερη χρονιά το LoveRun Heraklion βγαίνει στο δρόμο!
"Αγαπάμε να τρέχουμε , αγαπάμε να προσφέρουμε !
Ελάτε μαζί μας στο δρόμο να τρέξετε - περπατήσετε , να εκτονωθείτε και να προσφέρετε", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

loverun ηρακλειο

loverun ηρακλειο, by meropi

Το LoveRun Heraklion 2016 είναι ένας αγώνας αγάπης και το αποδεικνύει έμπρακτα με τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα .
Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 , το Ηράκλειο γεμίζει ΔΡΟΜΕΙΣ και ΑΓΑΠΗ !
Αγώνας Δρόμου 5.000μ. και αγώνας δρόμου παιδιών 1.000μ.
Σημείο εκκίνησης και τερματισμού η Πλατεία των Λιονταριών .
Στόχος η ενίσχυση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης .
Είσαι επαγγελματίας αθλητής ; Ερασιτέχνης δρομέας ; Σου αρέσει να τρέχεις με την παρέα σου , με την αγάπη σου , με τα παιδιά σου ; Δήλωσε συμμετοχή στο www.loverun.gr!

Αναλυτικά

Το LoveRun Heraklion 2016 είναι μια διοργάνωση που καλύπτει τις ανάγκες ενός αγώνα υψηλού επίπεδου για επαγγελματίες και συστηματικούς ερασιτέχνες αθλητές (επίσημη χρονομέτρηση και πιστοποίηση διαδρομής από την διεθνή αρχή πιστοποίησης αγώνων δρόμων την ΑΙΜS , που αποτελεί και τον επίσημο συνεργάτης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου ΙΑΑF καθώς και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ) ενώ από την άλλη δίνει τη δυνατότητα του ελεύθερου τρεξίματος ατομικά, σε ζευγάρι (ζευγάρια, φίλοι κ.α.) και σε ομάδες (φίλων, οικογενειών κ.α.).
Διαδρομή
Η εκκίνηση του αγώνα δρόμου LoveRun Heraklion 5.000μ. θα γίνει στη γραφική πλατεία των Λιονταριών. Οι δρομείς θα ακολουθήσουν μία παραλιακή διαδρομή με θέα το ενετικό φρούριο Κούλε καθώς και μία σειρά ιδιαίτερης ομορφιάς ιστορικών μνημείων. Ο τερματισμός βρίσκεται στο ίδιο σημείο με την εκκίνηση.
Δηλώστε Συμμετοχή
Κατοχυρώστε τη συμμετοχή σας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.loverun.gr και συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ακολουθώντας τις οδηγίες. Το ελάχιστο κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι 7 ευρώ/δρομέα (όποιος επιθυμεί μπορεί να συμβάλλει με μεγαλύτερο ποσό για να βοηθήσει ακόμα περισσότερο το έργο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης). Ο αγώνας παιδιών είναι άνευ χρηματικού αντιτίμου.
Σκοπός
Το LoveRun Heraklion 2016 ενισχύει τις δράσεις του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, το οποίο με τη σειρά του συμβάλλει στην προστασία της οικογένειας, της παιδικής ηλικίας, της νεότητας, της τρίτης ηλικίας, των ατόμων με αναπηρία και γενικότερα των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού στην Κρήτη.
Ο αγώνας δρόμου Υγείας LoveRun Heraklion 2016 διοργανώνεται από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ηρακλείου.
Συνδιοργανωτής στην προσπάθειά μας είναι το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα.
Με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου, της Περιφέρειας Κρήτης, του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Ερυθρού Σταυρού.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συνάντηση εργασίας για την προώθηση και ανάδειξη του Δικτύου Τυριού

image0.jpeg

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης με στόχο την ενημέρωση για τις δράσεις του Δικτύου Τυριού, στην οποία συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας -Κοινωνικής Οικονομίας Αντώνης Παπαδεράκης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ηρακλείου και του Δικτύου Μανόλης Αλιφιεράκης, μέλη του Προεδρείου του Επιμελητηρίου και του Δικτύου Τυριού και ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Αλέξανδρος Στεφανάκης.

Στη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε πως είναι μεγάλης αξίας η προώθηση και η ανάδειξη του Δικτύου που έχει τη μορφή Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας και στο οποίο μετέχουν περίπου 30 τυροκόμοι. Στη διάρκεια της συζήτησης διατυπώθηκαν διάφορες προτάσεις, όπως ότι θα πρέπει να αναπτυχθούν δράσεις προβολής, διασύνδεσης με τον τουρισμό αλλά συγχρόνως και αναπτυξιακά σχέδια όπως για παράδειγμα, «οι δρόμοι του τυριού» ή να οργανωθεί διήμερο εκδηλώσεων αποκλειστικά για τυροκομικά προϊόντα.

«Περιμένουμε συγκεκριμένη πρόταση για να δούμε πως υποστηρίζουμε και οι φορείς με την Περιφέρεια την πρωτοβουλία και σε συνεργασία και με την αγροδιατροφική», όπως τόνισε ο κ. Παπαδεράκης, μετά τη συνάντηση.