Κρήτη

Ηράκλειο

Εργασίες στο Λιμανάκι της Παντάνασσας (φωτογραφίες)

παντάνασσα 2

Τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο Λιμανάκι της Παντάνασσας επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Α. Σαλούστρο, τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου Β. Παρασύρη, την Πρόεδρο της ΜΑΕΔΗΜ Ε. Αποστολάκη, τον Δ/τη του Λ.Τ. Παντάνασας Μ. Δαφέρμο και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γαζίου – και λιμενικό – Γ. Κοτσυφό.
 
Στις νέες παρεμβάσεις στο Λιμανάκι, περιλαμβάνονται εργασίες μόνωσης στην οροφή του κτιρίου του Λιμενικού Ταμείου και του Λιμεναρχείου, η κατασκευή καλαίσθητων πετρόκτιστων ζαρντινιερών (οι οποίες λειτουργούν και ως παγκάκια), βαψίματα περιμετρικά του προβλήτα, καθώς και συντηρήσεις, επιδιορθώσεις και επισκευές σε διάφορα σημεία του λιμανιού. Οι εργασίες θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, με περισσότερες παρεμβάσεις, τοποθέτηση νέου αστικού εξοπλισμού, κ.α.
 

παντάνασσα 1

παντάνασσα 1, by mpeka

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, σε δηλώσεις του τόνισε: «Το πανέμορφο, μικρό αλλά γραφικό Λιμανάκι της Παντάνασας, στο οποίο λαμβάνουν χώρα και αρκετές ναυταθλητικές δραστηριότητες, αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς συμπολίτες μας και με αυτές τις εργασίες, το κάνουμε ακόμα πιο ελκυστικό και ασφαλές για τους επισκέπτες του. Θα ήθελε να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου Βαγγέλη Παρασύρη, την Πρόεδρο της ΜΑΕΔΗΜ Εύη Αποστολάκη, τον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο και τα στελέχη των Υπηρεσιών του Δήμου μας για το εξαιρετικό αποτέλεσμα».
 
 

Κρήτη

Τα θέματα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη στη συνάντηση Κατσαρή - Αρναουτάκη

Ρομά Κατσαρής Αρναουτάκης

Τα θέματα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη και την λειτουργία του συλλόγου τους, έκανε γνωστά σε επίσκεψη του στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο Πρόεδρος του Παγκρήτιου συλλόγου Θανάσης Κατσαρής.

Στη συνάντηση πού έγινε στην Περιφέρεια Κρήτης ο Πρόεδρος, ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για την οργάνωση, λειτουργία,τους στόχους του Παγκρήτιου συλλόγου Ελλήνων Ρομά και για τις ενέργειες τους με αφορμή τις συνθήκες διαβίωσης τους. 

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος, ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη για την συνάντηση, αλλά και για την ανταπόκριση του στην στήριξη της λειτουργίας του Παγκρήτιου συλλόγου, αλλά και για την ευαισθησία και το ενδιαφέρον του στην κοινωνική ομάδα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Ηρακλείου: Τηλεδιάσκεψη για τα θέματα των Ρομά στο Ηράκλειο

Ρομά ξυλοκόπησαν αστυνομικούς - Τους πέταξαν μέχρι και καρέκλες

"Οικονομικές Επιπτώσεις από την Πανδημία COVID-19 στην Κρήτη"