Κρήτη

Ηράκλειο

Αναβολή στη δίκη για το θάνατο της 4χρονης Μελίνας - Τι λέει ο πατέρας

μελίνα παρασκάκη

Για τις 17 Σεπτεμβρίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης θανάτου της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη η οποία “έσβησε” τον Δεκέμβριο του 2015 στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, μετά από χειρουργική επέμβαση ρουτίνας στην οποία είχε υποβληθεί.

Η αναβολή ζητήθηκε από την πλευρά της υπεράσπισης της αναισθησιολόγου καθώς όπως αναφέρθηκε, στις 28 Ιανουαρίου σήκωσε μεγάλο βάρος με συνέπεια να υποστεί οξεία οσφυαλγία και τώρα νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Η συνήγορος της κατηγορούμενης, Αλεξάνδρα Σπανάκη
Η συνήγορος της κατηγορούμενης, Αλεξάνδρα Σπανάκη

"Σεβαστό το αίτημα για αναβολή" σχολίασε ο δικηγόρος της οικογένειας Γιώργος Κοκοσάλης ενώ από την πλευρά του ο πατέρας της Μελίνας σχολίασε πως "κι γω έχω οσφυαλγία αλλά έχω και εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη. Είναι μία ακόμη ταλαιπωρία για την οικογένειά μου".

Ο πατέρας της 4χρονης Μελίνας, Μάνος Παρασκάκης
Ο πατέρας της 4χρονης Μελίνας, Μάνος Παρασκάκης
Ο Γιώργος Κοκοσάλης
Ο Γιώργος Κοκοσάλης

Από την πλευρά της η Ελπίδα Σπανουδάκη, ιατροδικαστής και τεχνική σύμβουλος της οικογένειας Παρασκάκη τόνισε: «Περιμένουμε τη δίκη για να αναδείξουμε τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση και εφόσον υπάρχει ανάγκη, θα ζητήσουμε να αποσταλούν ξανά στην Κρήτη, από την Αθήνα όπου βρίσκονται, τα "πλακάκια" με τις ιστολογικές εξετάσεις».

Η Ελπίδα Σπανουδάκη, ιατροδικαστής και τεχνική σύμβουλος της οικογένειας Παρασκάκη
Η Ελπίδα Σπανουδάκη, ιατροδικαστής και τεχνική σύμβουλος της οικογένειας Παρασκάκη

 

 

Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο κάθεται  η αναισθησιολόγος που χειρίστηκε το περιστατικό καθώς, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, της καταλογίζεται ότι δεν τήρησε αυστηρά το ισχύον πρωτόκολλο ως προς την αντιμετώπιση της σοβαρής αλλεργικής αντίδρασης που παρουσίασε το κοριτσάκι με επιμένοντα βρογχόσπασμο, υπόταση και βραδυκαρδία.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο - 28η Οκτωβρίου: Σύσκεψη για την προετοιμασία των εορταστικών εκδηλώσεων

Σύσκεψη για την προετοιμασία των εορταστικών εκδηλώσεων της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου στο Ηράκλειο

Σύσκεψη με τους εμπλεκόμενους φορείς για την προετοιμασία-ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης ενόψει του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28 ης Οκτωβρίου στο Ηράκλειο, συγκάλεσε σήμερα ο
Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης.

Στην συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι της Εκκλησίας, του Δήμου Ηρακλείου, της Αστυνομικής Διεύθυνσης, Δημοτικής Αστυνομίας, της ΣΕΑΠ, των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας
Εκπαίδευσης, εθελοντικών οργανώσεων, του ΕΚΑΒ αλλά και των εκπροσώπων δημόσιας υγείας και περιβαλλοντικής υγιεινής Περιφέρειας Κρήτης.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης εξετάστηκαν και συζητήθηκαν όλα τα μέτρα που θα ληφθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις της 28 ης Οκτωβρίου για την πρόληψη του covid-19 και σε πλήρη εναρμόνιση με τα μέτρα που λαμβάνει η Πολιτεία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Φρούριο Ιτζεδίν: Ομόφωνη απόφαση για την αναστήλωσή του

Λουμπούνης: Τρεις στους τέσσερις Κρητικούς είναι θωρακισμένοι έναντι της Covid 19

Σεισμός - Δήμος Αρχανών Αστερουσίων: Θέλει να ρθει από τη Γερμανία στην Κρήτη για να βοηθήσει!

ESPA BANNER