Κρήτη

Χανιά

Χανιά: Οι εκπτώσεις δεν αύξησαν τον τζίρο των καταστημάτων

εκπτωσεις

Μείωση του τζίρου των θερινών εκπτώσεων, σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα πέρυσι, καταγράφει δειγματοληπτική έρευνα για την κίνηση των εμπορικών καταστημάτων της πόλης που πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου, από τα στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι το 65% των ερωτηθέντων είχε μείωση στον τζίρο, σε σχέση με την περσινή καλοκαιρινή εκπτωτική περίοδο, που κυμάνθηκε από 10%-20%.
Το 25% απάντησε ότι δεν είχε καμία αυξομείωση σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, ενώ το 10% απάντησε ότι είχε μια αύξηση 10%-20% σε σχέση με πέρυσι.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου όσοι συμμετείχαν στην έρευνα αποδίδουν την πτώση του τζίρου στη δράση πολυεθνικών, στη μείωση των μισθών, αλλά και στην υψηλή φορολόγηση.
Στην ανακοίνωσή του, ο Εμπορικός Σύλλογος αναφέρεται και σε άλλα ευρήματα της συγκεκριμένης έρευνας, υποστηρίζοντας ότι οι ερωτηθέντες έμποροι σε ποσοστό περίπου 90% τάσσονται κατά του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές, ένα ποσοστό 60% δηλώνει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις φορολογικές και ασφαλιστικές του υποχρεώσεις .
Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, η πλειονότητα των εμπόρων έχει την άποψη ότι στο πλαίσιο του ανταγωνισμού με τη δράση πολυεθνικών εταιρειών πρέπει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της προσωπικής επαφής και της άμεσης εξυπηρέτησης με τον πελάτη - καταναλωτή.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Γιώργο και Όλγα, να έχετε μια όμορφη ζωή!

γιώργος όλγα

Το κλαμπ των εργένηδων αποχαιρέτησε ο καλός συνάδελφος Γιώργος Ι. Παπαδάκης, ο οποίος ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, με την αγαπημένη του Όλγα Καπελάκη.

Μάλιστα την ευτυχία του ζευγαριού, θα συμπληρώσει σε λίγες εβδομάδες και ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού, το οποίο είναι αγοράκι.

Ο ερχομός του ...μπόμπιρα είναι θέμα εβδομάδων, by renas

Διεύθυνση και δημοσιογράφοι του ekriti και του Ράδιο Κρήτη, εύχονται στον Γιώργο και την Όλγα μία όμορφη, γλυκειά ζωή και με το καλό το μωράκι τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Νέο τροχαίο στον δρόμο Ηράκλειο - Σκαλάνι

Ηράκλειο: 19χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία