Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ
Σχέδιο δράσης κατά του κορωνοϊού εκπονεί η βρετανική κυβέρνηση
Μέτρα για τον κορωνοϊό
 clock 16:17 | 02/03/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Για τον κίνδυνο εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού προετοιμάζεται η Βρετανία, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον. «Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα που πιθανότατα θα γίνει σημαντικότερο για τη χώρα τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες» είπε, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε η χώρα να προετοιμαστεί καλά για μια ενδεχόμενη επιδημία.

Μέχρι στιγμής στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν εντοπιστεί 36 κρούσματα της ασθένειας. Ο Βρετανός πρωθυπουργός ανέφερε ότι η κυβέρνησή του θα ανακοινώσει το σχέδιο δράσης της αύριο Τρίτη.

«Συμφωνήσαμε σε ένα σχέδιο ώστε αν και όταν αρχίσει να εξαπλώνεται (η επιδημία), όπως φοβάμαι ότι είναι πιθανόν να γίνει, θα είμαστε σε θέση να λάβουμε τα αναγκαία μέτρα (...) για να την περιορίσουμε όσο μπορούμε», πρόσθεσε.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis