Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ

Ένας νεκρός και 300.000 χωρίς ρεύμα από την κακοκαιρία στην Γαλλία

ap_19022533237512.jpg
 clock 15:32 | 15/11/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του εξαιτίας των ισχυρών χιονοπτώσεων που σημειώνονται από την Πέμπτη, στη Γαλλία, οι οποίες είχαν επίσης ως αποτέλεσμα 300.000 νοικοκυριά να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα σήμερα το πρωί, κυρίως στα διαμερίσματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας.

Ένας 63χρονος οδηγός έχασε χθες το βράδυ τη ζωή του στην κοινότητα του Ρος, στο νοτιοανατολικό τμήμα της Λιόν, από την πτώση δέντρου, ανακοινώθηκε από πηγή της νομαρχίας.
Ο 60χρονος προσπαθούσε να μετακινήσει ένα δέντρο, που είχε πέσει επειδή είχε βαρύνει από το χιόνι, με τη βοήθεια κάποιων άλλων, όταν ένα δεύτερο δέντρο έπεσε πάνω τους. Στο περιστατικό αυτό τραυματίστηκε επίσης ένας 27χρονος.

Οι χιονοπτώσεις προκάλεσαν επίσης διακοπές της ηλεκτροδότησης, καθώς δύο γραμμές υψηλής τάσης κόπηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας που πέρασε.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis