Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιπέτεια για οδηγό: Άγνωστοι πήγαν να του κλέψουν το αυτοκίνητο… εν κινήσει

Image
αστυνομια, περιπολικο
 clock 08:00 | 29/04/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Σκηνές τρόμου έζησε ένας άνδρας από τον Πύργο κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα, σύμφωνα με το PatrisNews. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος, άγνωστοι προσπάθησαν να τον ληστέψουν… μέρα-μεσημέρι, εν κινήσει.

Όλα έγιναν στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, όταν ο άνδρας από τον Πύργο, περνούσε από κεντρικό δρόμο της περιοχής με το μικρό δημοφιλές αυτοκίνητο πόλης, Smart.

Δύο οχήματα που βρίσκονταν στο αντίθετο ρεύμα, μόλις τον είδαν, κινήθηκαν προς το μέρος του με το ένα από αυτό να του κλείνει το δρόμο από μπροστά και το δεύτερο όχημα, να περνά κι αυτό στο αντίθετο ρεύμα, να πηγαίνει στην πίσω πλευρά από το Smart και κάνοντας όπισθεν, να του κλείνει κι αυτό το δρόμο. Μάλιστα ο οδηγός του πίσω αυτοκινήτου, κατέβηκε από το όχημα και ξεκίνησε να τρέχει προς τον Πυργιώτη οδηγό.

Ο άνδρας από τον Πύργο, αντιδρώντας με απόλυτη ψυχραιμία, κατάφερε να ξεφύγει από το… «μπλόκο» από ένα μικρό κενό που υπήρχε ανάμεσα από τα αυτοκίνητα και χάθηκε στα στενά της πόλης, κι όλα αυτά στις 12 η ώρα το μεσημέρι.

Ο ίδιος άμεσα κάλεσε την αστυνομία δηλώνοντας το περιστατικό με τους άνδρες της ΕΛΑΣ να του λένε πως οι… γνωστοί-άγνωστοι είχαν βάλει στο στόχαστρό τους το μικρό αυτοκίνητο πόλης, που ιδιαίτερα στην Αθήνα παρατηρείται έντονα το φαινόμενο της κλοπής του.

Οι σπείρες το τελευταίο πολύ διάστημα, έχουν βάλει στο «μάτι» κυρίως τα αυτοκίνητα Smart αφαιρώντας από αυτά τα τιμόνια και τους λεβιέδες των ταχυτήτων ενώ σε κάποιες περιπτώσεις οι διαρρήκτες έχουν κλέψει ολόκληρο το αυτοκίνητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτο: «Αγόρασε» 8χρονο από την Αλβανία για 900 ευρώ και το έβαζε να ζητιανεύει στην Αθήνα

Ηράκλειο: Τους έπιασαν πάνω στο ...αλισβερίσι με την κοκαΐνη (Φωτογραφίες)

Κρήτη - Τουρισμός: «Σας παρακαλώ μην καθαρίσετε το δωμάτιο μου»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis