Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρή 41χρονη σε τροχαίο - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος γιος της

Image
τροχαίο μητέρα
 clock 10:42 | 23/07/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Αδυνατούν να πιστέψουν ακόμα τι έχει συμβεί οι κάτοικοι της Κεφαλονιάς με το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Πέμπτη το απόγευμα και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια 41χρονη μητέρα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, βγήκε από το δρόμο και πήρε φωτιά.

Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος, ενώ το 7χρονο αγοράκι της, που βρισκόταν μέσα στο όχημα, μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ματζαβινάτειο νοσοκομείο του Ληξουρίου.

Το παιδί, το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά και στη συνέχεια έγινε η αεροδιακομιδή του από την Κεφαλονιά, στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» της Αθήνας, χειρουργήθηκε στο κεφάλι και οι γιατροί εξέφρασαν την αισιοδοξία τους μετά το πέρας της επέμβασης.

Image
θανατηφόρο κεφαλονιά

 

Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για το παιδί.

Η άτυχη γυναίκα είχε καταγωγή από το Ληξούρι και είχε πάει για διακοπές στην Κεφαλονιά, όπως έκανε κάθε χρόνο. Κανείς από την οικογένειά της δεν περίμενε πως οι διακοπές της θα είχαν τέτοια τραγική κατάληξη.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στο οδικό δίκτυο του δήμου Ληξουρίου, το οποίο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από τους σεισμούς του 2014, η σηματοδότηση είναι ανύπαρκτη και οχτώ χρόνια μετά το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί.

Η ύπαρξη μπαριέρας πιθανόν να είχε αποτρέψει το θανατηφόρο τροχαίο ή να είχε τουλάχιστον μετριάσει τις τραγικές του συνέπειες. Ένα εγκαταλελειμμένο έργο λένε οι κάτοικοι, που στάθηκε παγίδα θανάτου για την άτυχη μητέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βάφτηκε ξανά με αίμα ο ΒΟΑΚ - Νεκρή γυναίκα και ένας τραυματίας (Φωτογραφίες)

Κρήτη: Κανένα ίχνος ζωής του κολυμβητή - Βρέθηκαν τα προσωπικά του είδη στην παραλία

Κρήτη: Συλλήψεις σε Χερσόνησο και Μάλια

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis