Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαραθώνας: Με πέτρες έσπασαν πάλι το γυμναστήριο στην Αφετηρία του Μαραθώνα

Image
Με πέτρες έσπασαν πάλι το γυμναστήριο στην Αφετηρία του Μαραθώνα
 clock 02:45 | 08/06/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Το κλειστό γυμναστήριο στην Αφετηρία του Μαραθώνα και πάλι έγινε στόχος αγνώστων που το βανδάλισαν πετώντας πέτρες και σπάζοντας τα τζάμια.  Υπενθυμίζουμε πως περασμένο Φεβρουάριο Βανδαλίστηκε η Αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου πρώτη φορά.

Ως εκ τούτου το γήπεδο στην Αφετηρία θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας για την ασφάλεια όλων και μέχρι να επισκευαστούν οι ζημιές.

Η Δημοτική Αρχή πληροφορηθήκαμε πως θα κινηθεί άμεσα κατά παντός αγνώστου ενώ σε συνομιλία που είχαμε με τον Δήμαρχο Μαραθώνα Στέργιο Τσίρκα, εξέφρασε την απορία του για τον τρόπο που ανέβηκαν σε ύψος 15 μέτρων και έριξαν τις πέτρες οι υπεύθυνοι αυτής της πράξης.

Παράλληλα, με την ολοκλήρωση των εργασιών που γίνονται στην Αφετηρία, ο χώρος θα «περιφρουρηθεί» με κάμερες ασφαλείας σε μια προσπάθεια να μην καταστρέφεται η δημοτική περιουσία αλλά και να σταματήσει να διασύρεται παγκόσμια ο ιστορικός αυτός χώρος λόγω των βανδαλισμών.

Τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές, σύμφωνα με τον Δήμαρχο πάντως δεν παρατηρούνται σε άλλες περιοχές του Δήμου Μαραθώνα, γεγονός το οποίο είναι θετικό.

Διαβάστε επίσης: 

Πατήσια: Στον εισαγγελέα ο 59χρονος που δολοφόνησε τον 69χρονο αδερφό του

Δρόμος Ηρακλείου - Μεσαράς: Κλειστός για τουλάχιστον 8 μήνες!

Μόλις μπήκαν σε ταξί έπεσε πάνω του δέντρο (βίντεο)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis