Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: Νέο βίντεο μετά την άγρια δολοφονία - Η στιγμή που φτάνει η αστυνομία στον τόπο του εγκλήματος

Image
Έγκλημα στη Χαλκίδα
 clock 07:07 | 21/01/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Νέο βίντεο ντοκουμέντο την στιγμή που φτάνουν στο σημείο της στυγερής δολοφονίας του 43χρονου διασώστες του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, στη Χαλκίδα, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το mega, φαίνεται η στιγμή που διασώστες του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, φτάνουν στο σημείο όπου η 39χρονη σκότωσε με μαχαίρι τον 43χρονο.

Χαλκίδα: Η στιγμή που το ΕΚΑΒ βρίσκει αιμόφυρτο σε εμβρυακή στάση τον 43χρονο

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του mega, οι διασώστες βρήκαν το 43χρονο σε εμβρυακή στάση στο δρόμο, με το ένα μαχαίρι ακόμα καρφωμένο στην πλάτη του και την 39χρονη δράστιδα να παραμένει εκεί, ενώ ένα δεύτερο μαχαίρι βρέθηκε δίπλα στο όχημα του 43χρονου και αυτό με κυλίδες αίματος.

Το άγριο σκηνικό συνέβη κοντά στο σπίτι του θύματος, με την σύζυγό του να βλέπει από το μπαλκόνι το αποτρόπαιο περιστατικό και να καλεί σε βοήθεια.

Οι αστυνομικές Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν το κίνητρο της 39χρονης αλλά και ποια ακριβώς ήταν η σχέση της με το θύμα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, εκείνη και ο σύζυγός της γνωρίζονταν με το θύμα και τη γυναίκα του.

Δείτε το ρεπορτάζ και το νέο βίντεο για την στυγερή δολοφονία στη Χαλκίδα από το mega

Χαλκίδα: Τα δύο ζευγάρια γνωρίζονταν χρόνια -Ο συζύγος της δράστιδος και το θύμα ήταν κολλητοί

Όπως αναφέρει το mega, ο σύζυγος της 39χρονης έδωσε κατάθεση στις Αρχές, καθώς τα δύο ζευγάρια γνωρίζονταν πολλά χρόνια και μάλιστα ο σύζυγος της δράστιδος και το θύμα έκαναν κολλητή παρέα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, όπως ανέφερε η ΕΡΤ, η 39χρονη φέρεται να παρενοχλούσε τον 43χρονο εδώ και καιρό και εκείνος σκεφτόταν να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της.

«Είμαι συντετριμμένη. Ηξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άνδρα μου, δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φθάσει σε αυτό το σημείο», φέρεται να κατέθεσε η σύζυγός του θύματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δολοφονία στη Χαλκίδα: «Το θύμα και ο σύζυγος της φόνισσας ήταν οι καλύτεροι φίλοι»

Πυροβολισμοί ανάμεσα σε Ρομά ύστερα από επεισόδιο στη Λένορμαν - Βρέθηκαν δύο κάλυκες

Βρέθηκε το κλεμμένο αυτοκίνητό της μετά από 26 χρόνια - Τώρα την απειλούν με πρόστιμο

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis