Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Γάμοι - κορωνοϊός: Ξανασκέφτονται το όριο των 100 ατόμων - "Να περιμένουν λίγο τα ζευγάρια"

Image
γάμος
 clock 09:40 | 14/05/2021
writer icon newsroom ekriti.gr

Επιβεβαιώνονται τα όσα δήλωσε χθες στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή της Ρένας Σημειαντωνάκη, η πρόεδρος του υπό σύσταση Παγκρήτιου Συλλόγου Επιχειρηματιών Γάμου Βάπτισης Κάλι Κοκκινάκη, η οποία είπε ότι ενδεχομένως να γίνουν ανακοινώσεις για αύξηση του ορίου των 100 ατόμων σε κοινωνικές εκδηλώσεις, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς για την Κρήτη ειδικά, αν εφαρμοζόταν κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό.

Η κα Κοκκινάκη εξέφρασε την αγανάκτησή της για την αντιμετώπιση του κλάδου, που έχει να δουλέψει από το 2019, την ώρα που ανοίγει ο τουρισμός και μαζί όλες οι άλλες οικονομικές δραστηριότητες. Η κα Κοκκινάκη καταφέρθηκε και εναντίον του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος, τους διαβεβαίωνε, όπως είπε, μέχρι την τελευταία στιγμή ότι το άνοιγμα των Γάμων και των Βαπτίσεων θα ξεκινούσε με τουλάχιστον 300 άτομα.

O k. Γεωργιάδης, μιλώντας την Πέμπτη στην ΕΡΤ παραδέχθηκε πως το ανακοινωθέν πλαίσιο είναι παράλογο. Όπως ο ίδιος είπε, είναι αδικία να υπάρχει αυτός ο περιορισμός των 100 ατόμων σε ένα ανοικτό κτήμα, όταν ακριβώς δίπλα θα μπορούσε να λειτουργεί κατάστημα εστίασης το οποίο θα φιλοξενεί βάσει των υγειονομικών προτύπων ακόμα και 300 άτομα.

Οι πληροφορίες θέλουν το θέμα να εξετάζεται ξανά την ερχόμενη εβδομάδα και οι δηλώσεις αυτές φανερώνουν προς ποια κατεύθυνση θα είναι η εισήγηση από πλευράς κυβέρνησης.

Την ώρα που οι ακυρώσεις πέφτουν βροχή, η κα Κοκκινάκη κάλεσε τα ζευγάρια, να περιμένουν λίγες ημέρες, πριν πάρουν την απόφαση να αναβάλλουν ή να ματαιώσουν τον γάμο τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παγώνη: Τι θα γίνει με τη μουσική στην εστίαση και τους γάμους

Αγωνία για την εξαφάνισης της Ασημίνας: «Να δώσουν άμεσα πληροφορίες οι φίλες της!»

Παυλάκης: Φοβάμαι ότι η κοινωνία παίρνει το μήνυμα ότι τελειώσαμε με τον κορωνοϊό
 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis