Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Ήρθα να τον σκοτώσω» - Κρατούμενος απείλησε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Image
μπαμπης αναγνωστοπουλος
 clock 13:52 | 07/06/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Απειλές κατά της ζωής του δέχεται μέσα στις φυλακές ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ο δικηγόρος του δολοφόνου της συζύγου του, Καρολάιν μίλησε στον ALPHA για το γεγονός πως ο πελάτης του απειλήθηκε στις φυλακές Μαλανδρίνου. Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με όσα αναφέρονται, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επιθυμούσε να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού και να εκτίσει την ποινή του για τη δολοφονία της Καρολάιν, όμως μεταφέρθηκε στο Μαλανδρίνο.

Ο δικηγόρος του, κ. Παπαϊωαννίδης είπε: «Χθες ολοκληρώθηκε ξαφνικά η μεταγωγή του, γιατί είναι και σύνηθες αυτό και σίγουρα κάθε μεταγωγή είναι συγκεκριμένη. Το ζήτημα είναι ότι δεν εισακούστηκαν τα αιτήματα που κάναμε κυρίως για την παραμονή του στον Κορυδαλλό που, κατά την άποψή μου, είναι η πιο ασφαλής φυλακή που υπάρχει. Κατά το παρελθόν ο εντολέας μου είχε δεχτεί απειλές και είχαν συμβεί κάποια περιστατικά.
 
Πράγματι είχε γίνει περιστατικό εντός της πτέρυγας από αλλοδαπής καταγωγής άνθρωπο που κινήθηκε κατά της ζωής του. Μάλιστα, υπήρχαν και μαρτυρικές καταθέσεις συγκρατούμενου και μάλιστα σχηματίστηκε και δικογραφία. Κινήθηκε κατά της ζωής του, αυτή ήταν η πρόθεσή του» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως περιέγραψαν μάρτυρες στο περιστατικό, ο συγκεκριμένος άνδρας είπε: «Θέλω να τον σκοτώσω. Ήρθα από άλλη φυλακή, έψαχνα να τον βρω».

Διαβάστε επίσης: 

Πανελλήνιες 2022: Τα θέματα σε Ανατομία, ΑΟΘ, Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας

Γλυκά Νερά: Στις φυλακές Μαλανδρίνου οδηγείται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Σκότωσε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis