Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκότωσε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε

Image
περιπολικό
 clock 10:33 | 07/06/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Σοκαρισμένη είναι η μικρή κοινωνία της Προσοτσάνης Δράμας από την ανθρωποκτονία μιας 60χρονης, με δράστη τον σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Η κόρη που βρήκε νεκρούς τους γονείς της κάλεσε αμέσως τις Αρχές που βρίσκονται καθ’ οδόν, ενώ στο σημείο σπεύδει και ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, ο 65χρονος δράστης και αυτόχειρας σκότωσε την άτυχη γυναίκα με καραμπίνα μέσα στο σπίτι τους, πιθανότατα μετά από έντονους διαπληκτισμούς.

Το ζευγάρι είχε παιδιά και εγγόνια. Η αστυνομία ερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του enikos.gr, η κόρη του ζευγαριού δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση ακόμα. Μόλις μπήκε στο σπίτι αντίκρισε την μητέρα της νεκρή στον καναπέ. Η 59χρονη είχε δεχθεί πυροβολισμό στο στήθος.

Ο 64χρονος βρισκόταν σε άλλο χώρο του σπιτιού, ενώ λόγω της δυσκολίας να αυτοπυροβοληθεί κάποιος με καραμπίνα εξαιτίας του μήκους του όπλου, ο άνδρας χρησιμοποίησε την μασιά από το τζάκι ώστε να καταφέρει να ολοκληρώσει το σχέδιό του.

Τοποθέτησε την μασιά στην σκανδάλη και ασκώντας πίεση στην μασιά αφαίρεσε τη ζωή του.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν αν ο δράστης είχε αφήσει κάποιο σημείωμα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κάτι. Το αιματηρό περιστατικό έγινε το βράδυ, αλλά η κόρη του ζευγαριού τους εντόπισε το πρωί.

Μια γειτόνισσα άκουσε μέσα στη νύχτα έναν πυροβολισμό, αλλά θεώρησε ότι πρόκειται για κυνηγούς και δεν έδωσε περαιτέρω σημασία.

Ήταν σε διάσταση και ήθελε να φύγει

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση αλλά ζούσαν μαζί στο σπίτι. Όπως έγινε γνωστό η άτυχη γυναίκα είχε πει στον 64χρονο ότι ήθελε να φύγει και εκείνος αντιδρούσε.

Η 59χρονη πρόσεχε κάθε μέρα τα εγγόνια της, ώστε η κόρη της να πηγαίνει στην εργασία της. Επειδή σήμερα δεν φάνηκε την συνηθισμένη ώρα – γύρω στις 8 το πρωί – η κόρη της ανησύχησε και πήγε στο πατρικό της. Εκεί βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Ο "λογιστής" της άρπαξε 18.000 ευρώ

Ηράκλειο: Μεροκάματο τρόμου για υπάλληλο μεταφορικής εταιρείας

Σκοτώθηκε επιστρέφοντας από τη βάπτιση του εγγονιού της...

Μόλις μπήκαν σε ταξί έπεσε πάνω του δέντρο (βίντεο)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis