Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Μπαίνει και η ΕΥΠ στις έρευνες – Έρχονται νέες συλλήψεις

Image
Μπαίνει και η ΕΥΠ στις έρευνες – Νέες συλλήψεις αναμένονται
 clock 09:40 | 04/02/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Τα κινητά τηλέφωνα των εμπλεκομένων, τα οποία βρίσκονται στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται ότι… μιλούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εμπλακεί και η ΕΥΠ σε αυτό, όπως γίνεται στις περιπτώσεις στυγερών εγκλημάτων. Σημειώνεται ότι υπάρχει και η τεχνολογία που βοηθά στις έρευνες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξει και δεύτερη σύλληψη για την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες έχουν ανατεθεί σε ανώτατο επίπεδο, στον Διοικητή Βορείου Ελλάδος και όχι σε αστυνομικούς τοπικού τμήματος. Αυτό σημαίνει ότι δόθηκαν και οι δυνατότητες, οι πόροι και η τεχνολογία για να εργαστεί πάνω σε αυτό – εξ ου και η εμπλοκή της ΕΥΠ.

Αυτό σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες ώρες και ημέρες θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις. Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει παρέμβαση για την οπαδική βία με συγκεκριμένες αποφάσεις για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Πώς ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του 23χρονου στη δολοφονία του Άλκη

Στοιχεία που “δένουν” την εμπλοκή του 23χρονου στη σοκαριστική υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές Αρχές.

Ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής πήρε προθεσμία ώστε να απολογηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή για τη δολοφονία του Άλκη, ωστόσο, ήδη του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και τριών μηνών για την υπόθεση του συνδέσμου οπαδών του ΠΑΟΚ, όπου βρέθηκε ένα μίνι “οπλοστάσιο”.

Στα επόμενα 24ωρα, αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Ένα στειλιάρι που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας φαίνεται πως είναι ένα από τα “κλειδιά” της υπόθεσης. Η εμπλοκή του 23χρονου έχει ταυτοποιηθεί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτό το στειλιάρι εντοπίστηκαν αποτυπώματα του 23χρονου συλληφθέντα, γεγονός που “δένει” την παρουσία του στη σκηνή της δολοφονίας.

Την ίδια στιγμή, στο μικροσκόπιο έχει μπει το κινητό τηλέφωνο του 23χρονου, ο οποίος, όπως αποκάλυψε το enikos.gr, αμέσως μετά τη δολοφονική επίθεση βρήκε επί ώρες καταφύγιο στον σύνδεσμο οπαδών.

Πρόκειται για τον ίδιο σύνδεσμο, όπου έγινε έφοδος της Αστυνομίας την Τετάρτη και βρέθηκαν σουγιάδες, βεγγαλικά, σφυριά, φτυάρια, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα. Ο 23χρονος είχε τα κλειδιά του διαμερίσματος όπου στεγάζεται ο σύνδεσμος και κατέφυγε εκεί, αμέσως μετά την φονική επίθεση.

Συγκλονίζει φοιτητής του ΑΠΘ – "Δεν ήταν όπως εμείς, Άλκη μου…"

Η δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ένας φοιτητής του ΑΠΘ, ο Γιώργος Τριανταφύλλου έγραψε ένα κείμενο – γροθιά στο στομάχι που ταυτόχρονα συγκινεί για τον αδικοχαμένο 19χρονο.

Απευθυνόμενος στον  Άλκη ο φοιτητής του ΑΠΘ λέει «δεν σε άκουσαν όμως, δεν ήταν όπως εμείς Άλκη μου, αδερφέ όλων μας, δυστυχώς δεν έμαθαν να ακούνε και να καταλαβαίνουν.

Σου του υπόσχομαι όμως, σου το υποσχόμαστε όλοι, θα κάνουμε τα πάντα για να μην ξαναγίνει αυτό. Και την Παιδεία θα προωθήσουμε και την ασφάλεια θα υπερασπιστούμε».

"Δεν σε ήξερα Άλκη, εγώ μέχρι να μάθω για σένα θρηνούσα την απώλεια του παππού μου, αυτό είναι το φυσιολογικό, να θρηνούμε τους μεγάλους, τα παιδιά δεν πρέπει να πεθαίνουν", καταλήγει ο Γιώργος, σύμφωνα με το thestival.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη: Βαριές κατηγορίες για τον 23χρονο που αρνείται τα πάντα

Κρήτη: Τον βρήκαν νεκρό μέσα στο αυτοκίνητο...

Κρήτη: Φωτιά σε διαμέρισμα σήμανε συναγερμό

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis