Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: 41χρονος χτύπησε την μητέρα του – «Να ψοφήσεις, θα σε θάψω παλιόγρια»

Image
ξυλοδαρμός
 clock 12:30 | 25/06/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Τον δρόμο για τις φυλακές Λάρισας θα πάρει ένας 41χρονος από τον Βόλο, που αποφυλακίστηκε προ μερικών μηνών εκτίοντας ποινή για ληστεία και ναρκωτικά. Ο 41χρονος  κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή απειλή, εξύβριση και ελαφρά σωματική βλάβη της 68χρονης μητέρας του.

Το Δικαστήριο καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε συνολική ποινή φυλάκισης 27 μηνών και χρηματική ποινή 90 ημερησίων μονάδων προς 2 ευρώ ημερησίως, χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Από την ποινή του θα εκτίσει τρεις μήνες στις φυλακές Λάρισας, όπου θα μεταχθεί και το υπόλοιπο είναι με αναστολή, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, magnesianews.gr.

Ο άνδρας βρισκόταν με τη μητέρα του το μεσημέρι της Πέμπτης στο σπίτι τους στον Βόλο και τσακώθηκαν όταν της ζήτησε χρήματα για να αγοράσει μηχανάκι. Η γυναίκα είπε ότι δεν έχει να του δώσει.

Τότε ο άνδρας, άρχισε να την βρίζει και να την απειλεί. Τής είπε «να ψοφήσεις, θα σε θάψω παλιόγρια», την άρπαξε από τα μαλλιά και την πέταξε στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να υποστεί ελαφρά σωματική βλάβη στο χέρι και στη συνέχεια δεν μπορούσε να σηκωθεί γιατί έχει πρόβλημα με τη μέση της.

Παραδέχτηκε ότι την έβρισε, αρνήθηκε ότι την χτύπησε…

Η γυναίκα στο Δικαστήριο κατέθεσε ότι ο γιος της είναι βίαιος, την απειλεί και πετάει αντικείμενα και ότι η ίδια τον φοβάται. Για το περιστατικό είπε με δάκρυα στα μάτια… ότι είχε γίνει πράγματι.

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του, που δεν είχε συνήγορο υπεράσπισης, κατέθεσε ότι αγαπάει την μητέρα του, δεν έχει άλλον συγγενή και για το περιστατικό παραδέχτηκε ότι την έβρισε αλλά αρνήθηκε ότι την χτύπησε.

Η εισαγγελέας έδρας τον έκρινε ένοχο και πρότεινε να καταδικαστεί και να εκτίσει το σύνολο της ποινής του.

Όταν ο κατηγορούμενος το άκουσε, ξέσπασε σε κλάματα, παρακάλεσε τους δικαστές να μην πάει ξανά στη φυλακή, γιατί δεν έχει καιρό που αποφυλακίστηκε, ενώ υποστήριξε ότι είναι καθαρός και παρακολουθεί κλειστό πρόγραμμα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γυναικοκτονία - Κουκάκι: Βασανιστικό θάνατο είχε η Κατερίνα

Τραγωδία: Αυτοκτόνησε με κουζινομάχαιρο έπειτα από καβγά με τη σύντροφό του

Κρήτη: Νέες έρευνες για τον εντοπισμό του περιπατητή στο μονοπάτι Ε4

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis