Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία - Κουκάκι: Βασανιστικό θάνατο είχε η Κατερίνα

Image
γυναικοκτονία κουκάκι
 clock 10:11 | 25/06/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη νέα δολοφονία στο Κουκάκι το βράδυ της Πέμπτης.

Τα τελευταία λεπτά της ζωής της 46χρονης Κατερίνας ήταν βασανιστικά καθώς η αδικοχαμένη μητέρα έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 53χρονο προτού καταλήξει νεκρή από το μαχαίρι που κρατούσε ο εν διαστάσει σύζυγός της.

Ο 53χρονος μάγειρας, ο οποίος ήταν πρώην αθλητής της πάλης, εξαγριώθηκε όταν είδε την 46χρονη να ετοιμάζει βαλίτσα για ταξίδι και άρχισε να τη βρίζει. 

Το θύμα απάντησε και ο συζυγοκτόνος την ξυλοκόπησε, άρπαξε το μαχαίρι της κουζίνας και την κυνήγησε.

Αφού την τραυμάτισε στην πλάτη με το μαχαίρι στη συνέχεια το κάρφωσε στο λαιμό και στο στήθος της αφήνοντάς την αιμόφυρτη στο πάτωμα. Όπως κατέθεσε ο ίδιος, η ζήλεια ήταν αυτή που όπλισε το χέρι του καθώς ο 53χρονος της ζητούσε να τα ξαναβρούν και το θύμα αρνήθηκε.

"Ήθελε να χωρίσουμε"

«Με την Κατερίνα τσακωνόμασταν. Πριν λίγο καιρό έφυγα από το σπίτι και νοίκιασα άλλο διαμέρισμα στην περιοχή. Τις τελευταίες ημέρες προσπαθήσαμε να τα ξαναβρούμε. Επέστρεψα σπίτι χωρίς να ξενοικιάσω το άλλο. Όμως όλα πήγαν στραβά. Είχα βγει νωρίτερα έξω, ήπια και επέστρεψα στο σπίτι. Τσακωθήκαμε για άλλη μια φορά, άρπαξα το μαχαίρι και τη σκότωσα» αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 53χρονου στους αστυνομικούς, τη στιγμή που τον οδηγούσαν στο νοσοκομείο.

Όπως ομολόγησε αργότερα στους Αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, η ζήλεια θόλωσε το μυαλό του και δεν μπόρεσε να δεχθεί πως η 46χρονη δεν ήθελε να τα ξαναβρούν.

Πρόκειται για την πέμπτη γυναικοκτονία μέσα στο 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Κουκάκι: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 53χρονο γυναικοκτόνο

Κρήτη: Έχασε τη ζωή του ενώ κολυμπούσε...

Κρήτη: Νέες έρευνες για τον εντοπισμό του περιπατητή στο μονοπάτι Ε4

Ηράκλειο: "Έφυγε" από τη ζωή η γιατρός Ελένη Αστρινάκη

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis