Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία: Αυτοκτόνησε με κουζινομάχαιρο έπειτα από καβγά με τη σύντροφό του

Image
ΕΚΑΒ
 clock 12:26 | 24/06/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου αφού ένας 40χρονος άντρας φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του με ένα κουζινομάχαιρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προηγηθεί διαπληκτισμός με τη σύντροφό του κι ο ίδιος φέρεται να την είχε ενημερώσει για την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία, τον αναζήτησε και τον εντόπισε, αλλά δυστυχώς, ήδη είχε προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Συγκλονίζει η νέα γυναικοκτονία

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα γυναικοκτονία, τη δολοφονία της 46χρονης γυναίκας στο Κουκάκι από τον σύζυγό της με μαχαίρι.

Ο 53χρονος αφού μαχαίρωσε στον θώρακα και σκότωσε τη γυναίκα του, πήρε τηλέφωνο τον 23χρονο γιο του και του είπε: «Σκότωσα τη μητέρα σου». Ο νεαρός ήταν έξω και διασκέδαζε όταν τον κάλεσε ο πατέρας του και του ανακοίνωσε ότι έχει δολοφονήσει τη μητέρα του. Αμέσως, επέστρεψε στο σπίτι και βρέθηκε μπροστά την απόλυτη τραγωδία.

Ο 23χρονος είδε τη μητέρα του νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος και τυλιγμένη σε κουρτίνες. Ο πατέρας του, είχε φύγει με το αυτοκίνητο. 

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο - τραγωδία: Βρήκε τον σύζυγό της απαγχονισμένο!

Νεαρός βρέθηκε απαγχονισμένος

Τραγωδία με 28χρονη που έπεσε από τον 5ο όροφο (βίντεο)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis