Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανήλικοι με κατσαβίδι λήστεψαν μίνι μάρκετ

Image
αστυνομία-περιπολικό
 clock 20:41 | 29/03/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Στιγμές τρόμου έζησε  μια γυναίκα που εργάζεται σε ένα μίνι μάρκετ στην Πάτρα, όταν ξαφνικά εισέβαλαν τρεις νεαροί που φορούσαν μαντήλια στα πρόσωπα και ο ένας την απείλησε με την κατσαβίδι ζητώντας της να του δώσει τις εισπράξεις.

Οι τρεις εισβολείς άρπαξαν 600 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή, αλλά το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος τους είχε καταγράψει. Η κινητοποίηση της Άμεσης Δράσης οδήγησε στην σύλληψη των δυο λίγα λεπτά αργότερα, ενώ ο τρίτος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Και οι τρεις είναι ανήλικοι ηλικίας 16, 17 και 16 χρόνων και στην κατοχή ενός οι αστυνομικοί βρήκαν 596 ευρώ, τα οποία παρέδωσαν στην υπάλληλο του μίνι μάρκετ.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ και οι γονείς τους κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους. Στους τρεις ληστές επιβλήθηκε και το προβλεπόμενο πρόστιμο για παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis