Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

23 οι νεκροί στη Μάνδρα - Κατέληξε η ηλικιωμένη στο Θριάσιο

μάνδρα πλημμύρες
 clock 12:10 | 27/11/2017
writer icon newsroom ekriti.gr

Ανέβηκε κι άλλο ο αριθμός των θυμάτων που άφησε πίσω της η θεομηνία που έπληξε τη Δυτική Αττική, αφού έφτασε τους 23. Μετά τον εντοπισμό του 22ου νεκρού κοντά στο αμαξοστάσιο του Δήμου Μάνδρας, έγινε γνωστό πως κατέληξε και μία ηλικιωμένη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. 
Πρόκειται για μια 85χρονη η οποία ειχε μεταφερθεί βαρύτατα τραυματισμένη στο νοσοκομείο από την πρώτη ημέρα της τραγωδίας.

Νωρίτερα περίπου στις 10:00, δεκατρείς ημέρες μετά τη φονική κακοκαιρία στη Μάνδρα Αττικής, εντοπίστηκε και ο 22ος νεκρός. 

Η σορός του άτυχου άνδρα ανασύρθηκε από τον χώρο του αμαξοστασίου του δήμου Μάνδρας, όπου και εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί. 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis