Γυναίκα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 1 έως 7 Μαρτίου

γυναίκα πεταλούδα

Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν με αιφνιδιαστικό τρόπο και να διεκδικήσουν με δυναμισμό και πάλι την είσοδό τους στην ζωή μας. Καλό είναι να εμπιστευτούμε την διορατικότητα και την διαίσθησή μας, καθώς αυτές θα μας υποδείξουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε. Κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες θα προκαλέσουν συναισθηματική θύελλα, όμως είναι απαραίτητο να δώσουμε χρόνο, ώστε να αντιληφθούμε αν το πρόσωπο που μας εντυπωσιάζει μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αφροδίτη στους Ιχθύες από 25 Φεβρουαρίου έως 21 Μαρτίου

Στις 04.03 ο Άρης περνάει στους Διδύμους και έχουμε την δυνατότητα να κινητοποιηθούμε σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Ζητήματα επικοινωνίας και εμπορίου είναι πιθανό να προκύψουν, καθώς η επιθυμία να ακολουθήσουμε νέους επαγγελματικούς δρόμους μας ωθεί σε νέα αντικείμενα. Επίσης, η επικοινωνία με αγαπημένα μας πρόσωπα θα μας βοηθήσει να αναζωογονηθούμε και να περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί τους.

Στις 05.03 η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον Υδροχόο ανεβάζει την αισιοδοξία και την ανάγκη για επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα. Η διάθεση να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας μας οδηγεί σε νέες ιδέες και προτάσεις. Η αυτοπεποίθηση μας χαρακτηρίζει στις επαφές μας, προσοχή μόνο καθώς μπορεί να υπερβάλουμε και να κουράσουμε τους γύρω μας. Νέες προτάσεις για συλλογικές προσπάθειες θα μας ενθουσιάσουν και θα μας εντάξουν σε ομάδες με κοινή ιδεολογική προσέγγιση. Ας αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να διευρύνουμε τον φιλικό μας κύκλο.

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

Κριός 

Αυτή την εβδομάδα Κριέ, η επιτυχία έρχεται μέσα από τη δραστηριοποίηση. Η εβδομάδα ξεκινά τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, με τον ήλιο στους Ιχθύες να κάνει ένα ημιτετράγωνο με τον Πλούτωνα στον οίκο της καριέρας σας. Σήμερα, θα προκύψουν κάποιες ευερέθιστες καταστάσεις, που εμποδίζουν την ικανότητά σας να ολοκληρώσετε τα πράγματα.

Μην αφήσετε την οποιαδήποτε ταλαιπωρία να καταστρέψει την ημέρα σας. Την Τρίτη 2 Μαρτίου, ο Ερμής στον Υδροχόο κάνει ένα τρίγωνο με το Β. δεσμό στον οίκο της επικοινωνίας σας. Θα είναι ιδιαίτερα εύκολο σήμερα να προσεγγίσετε ένα άτομο με το οποίο πρέπει να μιλήσετε. Η υπόλοιπη εβδομάδα θα κυλήσει στα ίδια επίπεδα.

Ταύρος

Ταύρε, η επιτυχία έρχεται με την ολοκλήρωση ενός έργου. Καθώς ξεκινάει η εβδομάδα, κάποιοι θα σας βοηθήσουν. Τη Δευτέρα, ο ήλιος από τους Ιχθύες κάνει στον οίκο της φιλίας ένα ημιτετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω.

Θα νιώσετε λιγότερη σιγουριά από ό,τι συνήθως. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μια παρουσίαση ή να παραδώσετε ένα γραπτό έργο. Μην το αναβάλλετε επειδή ίσως έχει δραματικές εξελίξεις η αναβολή του.

Την Τρίτη το τρίγωνο Ερμή/Β. δεσμού στον οίκο της καριέρας και των οικονομικών σας, δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες για την εύρεση εργασίας. Αν έχετε ήδη δουλειά, σκεφτείτε να συναντήσετε τον εργοδότη σας, για να ζητήσετε αύξηση.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, Δίδυμοι, πρέπει να είστε έτοιμοι για κάθε κατάσταση. Η εβδομάδα ξεκινά τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, με το ημιτετράγωνο Ήλιου/Πλούτωνα στον οίκο των πόρων σας. Θα υπάρχει εκνευρισμός και ανησυχία σχετικά με δάνεια ή πιστωτικές κάρτες. Μπορεί να βρεθείτε για λίγο στην αναμονή, με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για μια αγορά σας. Την Τρίτη 2 Μαρτίου, ο Ερμής, ο πλανητικός σας κυβερνήτης, κάνει ένα τρίγωνο με τον Βόρειο δεσμό στο δικό σας ζώδιο. Τώρα τα πράγματα κυλάνε ομαλά, μια τηλεφωνική κλήση φτάνει στο σωστό άτομο και ολοκληρώνεται ένα αίτημά σας. Ζητήστε αυτό που θέλετε και το Σύμπαν θα το φέρει (μαζί με ένα μάθημα – καθώς αυτή είναι η δουλειά του Σύμπαντος). Αλλά ακόμη κι έτσι….θα είναι μια καλή εβδομάδα.

Καρκίνος

Καρκίνε αυτή την εβδομάδα, μια μικρή κινητοποίηση, θα φέρει πολλά θετικά αποτελέσματα. Η εβδομάδα ξεκινά τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, με τον ήλιο στους Ιχθύες να κάνει ένα ημιτετράγωνο με τον Πλούτωνα στον οίκο των σχέσεων σας. Σήμερα τα πράγματα θα πάνε στραβά. Δε μιλάμε για μνημειώδεις καταστάσεις… αλλά αρκετά προβληματικές, για να σας προκαλέσουν λίγο πονοκέφαλο. Πάρτε μια βαθιά ανάσα πριν προχωρήσετε. Αποφύγετε διαφωνίες με άλλους και ειδικά με τον/την αγαπημένο/η σας. Την Τρίτη 2 Μαρτίου, ο Ερμής, στον οίκο των πόρων σας, κάνει ένα τρίγωνο με τον Βόρειο δεσμό στους Διδύμους. Θα έχετε αυξημένη ικανότητα με τους αριθμούς και τα οικονομικά γενικότερα. Είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με θέματα φόρων, δανείων ή να σχεδιάσετε τον προϋπολογισμό σας. Αν θέλετε να γίνετε μέλος ενός οργανισμού, αυτή η εβδομάδα, ενδείκνυται.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα δεν θα σας ανοίξουν μόνο πολλές πόρτες Λέοντα, αλλά θα σας στρώσουν και κόκκινα χαλιά. Η εβδομάδα ξεκινά τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, με τον ήλιο στον οίκο των πόρων σας, κάνοντας ένα ημιτετράγωνο με τον Πλούτωνα στον οίκο των εργασιακών σας. Σήμερα, μπορεί να ενοχληθείτε αν πληρωθείτε μέρος των χρημάτων που σας αναλογούν. Ίσως δεν μετρήθηκαν κάποιες ώρες που δουλέψατε ή τα χρήματα ήταν λιγότερα από τα αναμενόμενα. Μπορεί να προσπαθήσετε να διορθώσετε το λάθος. Την Τρίτη 2 Μαρτίου, ο Ερμής, στο σπίτι των σχέσεων σας, κάνει ένα τρίγωνο στο Βόρειο δεσμό στον οίκο της φιλίας. Είναι μια υπέροχη μέρα για να βρεθείτε με το ταίρι σας, να χαλαρώσετε και να μιλήσετε για το μέλλον σας. Αν ψάχνετε για ερωτική σχέση, επικοινωνήστε με κάποιον που σας φαίνεται ελκυστικός και ζητήστε του ραντεβού.

Παρθένος

Παρθένε αυτή η εβδομάδα θα μοιάζει σαν να ισορροπείτε σε σκοινί. Η εβδομάδα ξεκινά τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, με τον ήλιο στην περιοχή των σχέσεων να κάνει ημιτετράγωνο με τον Πλούτωνα στον οίκο της ανάληψης κινδύνων. Σήμερα, είναι εύκολο να αντιδράσετε υπερβολικά στη σχέση σας. Την Τρίτη 2 Μαρτίου, ο Ερμής, στον οίκο της καθημερινότητας, κάνει ένα τρίγωνο με τον Βόρειο δεσμό στον οίκο της καριέρας σας. Σήμερα φλερτάρετε με τη μεγαλοφυία σε ό,τι αφορά έργα… στα οποία εμπλέκεστε. Είστε εμπνευσμένοι και επομένως είναι εντάξει να αναλάβετε την ευθύνη μιας συνάντησης με τον προϊστάμενο, για να μιλήσετε για τις ιδέες σας.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα θα λάβετε βοήθεια από τους άλλους. Η εβδομάδα ξεκινά τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, με τον ήλιο στους Ιχθύες και στον οίκο της καθημερινότητάς σας, που κάνει ημιτετράγωνο με τον Πλούτωνα στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Σήμερα, τα καλά μελετημένα σας σχέδια, πηγαίνουν στα σκουπίδια. Είναι απαραίτητο να είστε ευέλικτοι και να ενσωματώσετε την ίδια ευελιξία στο πρόγραμμά σας. Την Τρίτη 2 Μαρτίου, ο Ερμής στον Υδροχόο, στον οίκο της διασκέδασης τριγωνίζει τον Βόρειο δεσμό στον οίκο της γνώσης. Σήμερα, υπάρχουν δυνατότητες για περαιτέρω εκπαίδευση, αν είναι κάτι που επιδιώκετε. Είναι επίσης καλή μέρα για να υποβάλετε αίτηση για κάποια υποτροφία. Ίσως θέλετε να εργαστείτε πάνω σε ένα σχολικό έργο.

Σκορπιός

Σκορπιέ, είστε σχεδόν στην κορυφή του λόφου. Μερικά ακόμη βήματα και θα ανταμειφθείτε με μια υπέροχη θέα και μια ευκολότερη κατάβαση. Η εβδομάδα ξεκινά τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, με τον ήλιο στον οίκο του ρομαντισμού να κάνει ένα ημιτετράγωνο με τον Πλούτωνα στον οίκο της επικοινωνίας σας. Τα σχέδια μπλοκάρονται σήμερα. Ο συγχρονισμός δεν βοηθάει τις ερωτικές σας υποθέσεις, γιατί είναι σχεδόν ανύπαρκτος. Την Τρίτη 2 Μαρτίου, ο Ερμής στον Υδροχόο, κάνει τρίγωνο με τον Βόρειο δεσμό στους Διδύμους. Σήμερα, μπορείτε να προχωρήσετε πέρα από τη συνειδητή γνώση σε κάτι πιο ενστικτώδες. Μπορείτε να αξιοποιήσετε ταλέντα και ικανότητες από προηγούμενες ζωές. Ίσως ερευνήσετε ο οικογενειακό σας δέντρο.

Τοξότης

Αυτήν την εβδομάδα, είστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα. Τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, ο ήλιος είναι στους Ιχθύες, στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας και κάνει ένα ημιτετράγωνο με τον Πλούτωνα στον οίκο των οικονομικών σας. Σήμερα, θα χρειαστούν κάποιες επισκευές στο σπίτι. Δείτε αν μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις επισκευές με λιγότερα χρήματα για να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Την Τρίτη 2 Μαρτίου, ο Ερμής, στον οίκο της επικοινωνίας, τριγωνίζει τον Βόρειο δεσμό στον οίκο της συνεργασίας. Μπορεί να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο επιρροής. Μπορεί να βρείτε έναν μέντορα ή έναν συνεργάτη που είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει. Αυτή η όψη, μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε μια καινούργια εργασία ή να εδραιώσετε την επιχείρησή σας.

Αιγόκερως

Αιγόκερε η δράση αποφέρει μεγάλα αποτελέσματα. Η εβδομάδα ξεκινά τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, με τον ήλιο στην περιοχή της επικοινωνίας σας, κάνοντας ένα ημι-εξάγωνο με τον Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο. Σήμερα μπορεί να συμβεί το κλασικό λάθος, δηλαδή να μιλήσετε χωρίς να έχει κλείσει το τηλέφωνο. Γι’ αυτό βεβαιωθείτε πως το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο, όταν ολοκληρωθεί μια συζήτηση. Σιγουρευτείτε επίσης πως το κείμενο που στέλνετε πηγαίνει στο σωστό άτομο. Μπορεί να συμβούν διαφόρων ειδών μικροατυχήματα σήμερα. Την Τρίτη 2 Μαρτίου, ο Ερμής, στον οίκο των οικονομικών σας, κάνει τρίγωνο με τον Βόρειο δεσμό στον οίκο της εργασίας σας. Σήμερα, έχετε μια εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσετε μια καλύτερη εισοδηματική πηγή. Μπορεί να είναι μια προαγωγή ή να δουλέψετε περισσότερες ώρες.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, θα είναι τυχερή για σας Υδροχόε. Η εβδομάδα ξεκινά τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, με τον ήλιο στους Ιχθύες, στον οίκο των οικονομικών σας, που κάνει ένα ημι-τετράγωνο με τον Πλούτωνα στο σημείο ανόδου του χάρτη σας. Σήμερα, μπορεί να τα βάλετε με τον εαυτό σας για κάποιες έξτρα αγορές. Η καλύτερη λύση είναι να επιστρέψετε ό, τι μπορείτε και να αναγνωρίσετε αυτές τις στιγμές αδυναμίας σας. Την Τρίτη 2 Μαρτίου, ο Ερμής, στο ζώδιό σας, κάνει ένα τρίγωνο με τον Βόρειο δεσμό στον οίκο των ρίσκων. Σήμερα, λάμπετε και μπορείτε να μεταδώσετε το όραμά σας στους άλλους. Μπορείτε να διδάξετε κάτι, να οδηγήσετε μια ομάδα, ή να αναλάβετε την εκτέλεση ενός έργου. Ανεβείτε στη σκηνή, και δείξτε στον κόσμο τι μπορείτε να κάνετε.

Ιχθύες

Ιχθύες, η επιτυχία έρχεται μέσα από μικρές ενέργειες. Η εβδομάδα ξεκινά τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, με το ημιτετράγωνο του ήλιου στο ζώδιό σας, με τον Πλούτωνα στον οίκο της καριέρας και των οικονομικών. Σήμερα, σας ενοχλούν τα χρήματα που παίρνετε, επειδή είναι σίγουρο σημάδι πως κακοπληρώνεστε. Τώρα αναγνωρίζετε, ότι απαιτείται κάποια αλλαγή στο μέλλον. Ξεσκονίστε το βιογραφικό σας και ξεκινήστε να ψάχνετε καινούργια δουλειά. Την Τρίτη 2 Μαρτίου, ο Ερμής στον οίκο των ψυχικών συνδέσεων, κάνει ένα τρίγωνο με τον Βόρειο δεσμό στους Διδύμους. Σήμερα, σκεφτείτε λύσεις στο πρόβλημά σας και το Σύμπαν θα ξεκινήσει να τις επεξεργάζεται. Μπορείτε να καλέσετε τη βοήθειά του, για ό, τι χρειάζεστε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πανσέληνος Φεβρουαρίου στην Παρθένο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιο σου;

Γυναίκα

Fitness

Αδυνάτισμα: Χάστε εύκολα κιλά, τρώγοντας γλυκό τρεις φορές την εβδομάδα!

γυναίκα γλυκό

Η ανάγκη για γλυκό είναι από τις πιο συνηθισμένες επιθυμίες τόσο στην συνηθισμένη καθημερινότητά μας, όσο και όταν κάνουμε δίαιτα. Η αλήθεια είναι ότι το πλεονέκτημα κάθε ισορροπημένης διατροφής είναι η παρουσία όλων των τροφών. Αυτό ισχύει ακόμα και για το γλυκό, μιας και η μέτρια κατανάλωσή του όχι μόνο δεν μας παχαίνει, αλλά βοηθάει να μην εμφανίσουμε και στερητικό σύνδρομο που θα μας οδηγήσει στο να «σπάσουμε τη δίαιτά» και να φάμε πολύ μεγαλύτερη ποσότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 9 τρόποι για να τρως γλυκά χωρίς να παχαίνεις!

Η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc., Γεωργία Καπώλη, σου έχει μερικά tips, προκειμένου να αποφύγουμε την υπερκατανάλωση γλυκού, αλλά να το απολαύσουμε χωρίς τύψεις. Στο τέλος, σε περιμένει ένα πλήρες διατροφικό πρόγραμμα, το οποίο θα σε βοηθήσει να αδυνατίσεις, απολαμβάνοντας το γλυκό σου τρεις φορές την εβδομάδα.

Προκειμένου να αποφύγουμε την υπερκατανάλωση γλυκού, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι μας κάνει να έχουμε υπογλυκαιμία:

Παράλειψη γευμάτων: όταν μένουμε παραπάνω από 3 ώρες νηστικοί, γίνεται υπερέκκριση της ορμόνης ινσουλίνης, που μειώνει τα επίπεδα σακχάρου και προκαλεί υπογλυκαιμία.

Προεμμηνορυσιακό σύνδρομο & μικρή διάρκεια ημέρας: πολλοί είναι εκείνοι που παραπονιούνται ότι τρώνε περισσότερη σοκολάτα το χειμώνα και σχεδόν όλες οι γυναίκες θέλουν γλυκό λίγο πριν αδιαθετήσουν. Αυτό οφείλεται στη μείωση της «ορμόνης της χαράς» (σερετονίνη), που για να ανέβει θέλει να την «γλυκάνουμε» με ζάχαρη.

Προδιάθεση για σακχαρώδη διαβήτη: τα άτομα που έχουν τάση να εμφανίσουν διαβήτη κάνουν συχνά υπογλυκαιμίες λόγω διαταραγμένης έκκρισης ινσουλίνης.

Χαμηλά επίπεδα σιδήρου (αναιμία): ο σίδηρος είναι υπεύθυνος για τη μεταφορά οξυγόνου εντός των κυττάρων, γεγονός που μας δίνει ενέργεια. Στην περίπτωση της αναιμίας η έλλειψη σιδήρου προκαλεί ατονία και αυξάνει την επιθυμία για γλυκό, μιας και η γλυκόζη είναι το βασικό καύσιμο των κυττάρων.

Η μειωμένη κατανάλωση φρούτων, που είναι πηγές φυσικών σακχάρων, μας κάνει να θέλουμε να τρώμε γλυκό.

 Ποια είναι η συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα ζάχαρης, σύμφωνα με τους ειδικούς;

Σύμφωνα με τις συστάσεις, το 10% των συνολικών ημερήσιων ενεργειακών αναγκών μπορεί να προέρχεται από απλά σάκχαρα. Ωστόσο, αυτά είναι σημαντικό να προέρχονται από φυσικές πηγές (φρούτα) και όχι από τυποποιημένα συσκευασμένα τρόφιμα (π.χ. γλυκά) ή προστιθέμενα ως ζάχαρη σε ροφήματα.

Υγιεινές επιλογές για γλυκό:

  • Μετά από το κυρίως γεύμα να τρως 1 φρούτο
  • Μια δροσερή φρουτοσαλάτα με ποικιλία φρούτων μέλι, κανέλα και ξηρούς καρπούς
  • Ζελέ light με φρέσκα φρούτα (1/ημέρα)
  • Γιαούρτι με φρούτα, μέλι και ξηρούς καρπούς
  • Γάλα & 1 μπάρα ή 4 κ.σ. Νιφάδες δημητριακών με σιτάρι και βρώμη ολικής άλεσης
  • Μαύρη Σοκολάτα με ξηρούς καρπούς
  • Αποξηραμένα φρούτα με ξηρούς καρπούς
  • Κακάο ρόφημα αναμεμιγμένη με κρύο ή ζεστό γάλα 1,5% & 1 κ.γ. μέλι
  • 1-2 μπισκότα τύπου πτι-μπερ βρώμης

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ:

ΠΡΩΙΝΟ: Γάλα & 1 μπάρα ή 4 κ.σ. Νιφάδες δημητριακών με σιτάρι και βρώμη ολικής άλεσης, Καφές στιγμιαίος

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ: 1 χούφτα σταφίδα κορινθιακή & 3 καρύδια

ΜΕΣΗΜΕΡΙ: Ομελέτα με 2 αυγά, μανιτάρια, πιπεριές πολύχρωμες, 2 κρίθινα παξιμάδια χωρίς αλάτι & σαλάτα ρόκα- καρότο-αβοκάντο,

ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 1 γιαούρτι με κανέλα & 2 μπισκότα πτι μπερ με βρώμη

ΒΡΑΔΥ: 1 τοστ με ψωμί εμπλουτισμένο με βιταμίνες & μέταλλα & Κρητική γραβιέρα light, γαλοπούλα light, ντομάτα, αγγούρι

ΤΡΙΤΗ:

ΠΡΩΙΝΟ: 1 αυγό βραστό & 2 κρίθινα παξιμάδια χωρίς αλάτι & 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι, Καφές στιγμιαίος

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ: 1 γιαούρτι με κανέλα & 1 μήλο

ΜΕΣΗΜΕΡΙ: 1 μερίδα φακές & 1 μερίδα τυρί & 6 ελιές

ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 10 ανάλατα αμύγδαλα & ζεστό ρόφημα κακάου με κανέλα & μέλι

ΒΡΑΔΥ: Τόνος σε λάδι ή νερό & σαλάτα λάχανο-καρότο & ½ αβοκάντο

ΤΕΤΑΡΤΗ:

ΠΡΩΙΝΟ: Γάλα & 4 κ.σ. Νιφάδες δημητριακών με σιτάρι και βρώμη ολικής άλεσης Καφές στιγμιαίος

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: Ζελέ light με κομμάτια φρέσκου μήλου

ΜΕΣΗΜΕΡΙ: 1 μερίδα ψάρι ψητό, 1 πατάτα βραστή & χόρτα βραστά & 6 ελιές

ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 1 γιαούρτι με κανέλα & 1 κ.γ. μέλι & 10 ανάλατα αμύγδαλα

ΒΡΑΔΥ: 1 τοστ με ψωμί εμπλουτισμένο με βιταμίνες & μέταλλα & Κρητική γραβιέρα light, γαλοπούλα light, ντομάτα, αγγούρι

ΠΕΜΠΤΗ:

ΠΡΩΙΝΟ: 1 φέτα ψωμί πολύσπορο με 1 κ.γλ. μέλι & μαλακή μαργαρίνη & 1 ποτήρι γάλα 1,5 %, Καφές ελληνικός ή στιγμιαίος

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 1 μπανάνα & 10 ανάλατα κάσιους

ΜΕΣΗΜΕΡΙ: Αγκινάρες αλά πολίτα & 1 μερίδα τυρί & 4 ελιές

ΑΠΟΓΕΥΜΑ: Ρόφημα κρόκου Κοζάνης & 1 μπάρα δημητριακών με σιτάρι και βρώμη ολικής άλεσης

ΒΡΑΔΥ: Μανιτάρια ψητά & σαλάτα μαρούλι – ρόκα – καρότο & 2 κ.σ. κινόα & μισό αβοκάντο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

ΠΡΩΙΝΟ: 1 ποτήρι γάλα 1,5 % & 2 ρυζογκοφρέτες & 1 κγ. Ταχίνι ολικής αλέσεως με μέλι, Καφές στιγμιαίος

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ: 3 καρύδια & φυσικό χυμό πορτοκάλι

ΜΕΣΗΜΕΡΙ: 1 μερίδα Μπιφτέκια γαλοπούλας, πουρές γλυκοπατάτας & βραστά σπαράγγια

ΑΠΟΓΕΥΜΑ: Πράσινο τσάι & 2 cream crackers & κρητική γραβιέρα light

ΒΡΑΔΥ: Φρουτοσαλάτα με γιαούρτι (1 μπανάνα, 4 φράουλες, γιαούρτι με κανέλα & 1 κ.γ. μέλι)

ΣΑΒΒΑΤΟ:

ΠΡΩΙΝΟ: 1 φέτα ψωμί εμπλουτισμένο με βιταμίνες & μέταλλα, ½ αβοκάντο, 1 αυγό ποσέ, ντοματίνια Καφές στιγμιαίος

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 1 μήλο & κανέλα & 10 ανάλατα αμύγδαλα & 1 φλ. ρόφημα κρόκου Κοζάνης

ΜΕΣΗΜΕΡΙ: Γαρίδες ψητές με σαλάτα κινόα, ρόκα & ½ αβοκάντο

ΑΠΟΓΕΥΜΑ: Ρόφημα κρόκου Κοζάνης & 50 γρ. παστέλι ή μαύρη σοκολάτα με ξηρούς καρπούς

ΒΡΑΔΥ: Γάλα & 4 κ.σ. Νιφάδες δημητριακών με σιτάρι και βρώμη ολικής άλεσης

ΚΥΡΙΑΚΗ:

ΠΡΩΙΝΟ: 1 ποτήρι χυμό & 2 κρίθινα παξιμάδια χωρίς αλάτι & 1 κ.γ. ταχίνι ολικής αλέσεως με μέλι, Καφές στιγμιαίος

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ: 6-8 ανάλατα αμύγδαλα & 1 χούφτα σταφίδες κορινθιακές & 1 φλ. ρόφημα κρόκου Κοζάνης

ΜΕΣΗΜΕΡΙ: 1 μερίδα Συκώτι ψητό & χόρτα βραστά, 4-6 ελιές

ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 1 γιαούρτι 2% & κανέλα & 2 μπισκότα πτι-μπερ βρώμης

ΒΡΑΔΥ: 1 τοστ με ψωμί εμπλουτισμένο με βιταμίνες & μέταλλα & Κρητική γραβιέρα light, γαλοπούλα light, ντομάτα, αγγούρι

via