Γυναίκα

Ζώδια: Αφροδίτη στους Ιχθύες από 25 Φεβρουαρίου έως 21 Μαρτίου

γυναίκα ζώδια

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες κάνει την καρδιά ευαίσθητη και εύπλαστη καθώς τα ψάρια αλλάζουν σχηματισμούς από λεπτό σε λεπτό.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες είναι ντροπαλή, αλλά ο έντονος εσωτερικός της κόσμος προσελκύει τους ανθρώπους κοντά της. Ανυπομονείτε να μοιραστείτε την παρέα των ανθρώπων που σας αγαπούν και σας καταλαβαίνουν πέρα από λόγια ή χειρονομίες.

Σχέσεις από το παρελθόν επανεμφανίζονται, ενώ άλλες κλείνουν τον κύκλο τους στη ζωή μας την περίοδο αυτή. Έτσι, ενισχύει πάρα πολύ τα θέματα που αφορούν την ερωτική ζωή, δίνοντας τη δυνατότητα στα πρόσωπα να έρθουν πιο κοντά, ακολουθώντας το συναίσθημά τους και όχι το “εγώ” τους! Τώρα είναι μια εποχή, που θα θελήσουμε να ξεκαθαρίσουμε οτιδήποτε μας απομακρύνει από αυτούς που επιθυμούμε να έχουμε κοντά μας. Ανοίγει ο δρόμος σε μια πορεία πιο υγιή, πιο ξεκάθαρη, πιο χαρούμενη και βεβαίως, με περισσότερο συναίσθημα και περισσότερη συντροφικότητα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανσέληνος Φεβρουαρίου στην Παρθένο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιο σου;

Οι σχέσεις αποκτούν μαγεία και μία δόση μυστικοπάθειας. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε ένα μυστήριο, να κρατήσουμε τον έρωτα ανέπαφο από αρνητικές επιρροές και καθημερινές φθορές. Ακόμα και αν στη σχέση αντιμετωπίσουμε προβλήματα, αρνούμαστε να τα δούμε καθαρά, προτιμώντας να μη χαλάσουμε τη μαγεία που έχουμε φτιάξει στο μυαλό μας. Φυσικά και δε θα λείψουν οι περιπτώσεις, όπου θα ωραιοποιήσουμε καταστάσεις και θα εξιδανικεύσουμε άτομα, που καμία σχέση δε θα έχουν με την εικόνα που έχουμε πλάσει στο μυαλό μας. Επίσης, η διάθεσή μας θα είναι μεταβαλλόμενη, ανάλογα με την περίσταση και την όρεξη, θα δείχνουμε και έναν άλλο εαυτό.

Παράλληλα, οι κοινωνικές μας σχέσεις βελτιώνονται και χρωματίζονται, αφού θα βγάλουμε μία ήρεμη και όμορφη πτυχή του χαρακτήρα μας, χωρίς κακίες και αντιδικίες, χωρίς μένος και ανταγωνισμό.

Είμαστε τόσο ανοιχτοί από την επιρροή των Ιχθύων που εύκολα παρεξηγούμαστε και το ίδιο εύκολα μας εξαπατούν.

Πρέπει να προσέχουμε. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα δελεαστικό το να παραδοθούμε στη ροή των Ιχθύων έστω και για λίγο, αλλά μπορεί να βρεθούμε σε περίεργες, μπερδεμένες καταστάσεις, αν δεν δείξουμε προσοχή στις λεπτομέρειες. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να δουλέψουμε αυτή την περίοδο. 

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για εθελοντισμό, για να απομονωθείτε ή απλά να παρατηρήσετε το περιβάλλον σας. Ασχοληθείτε με την τέχνη.

Πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 13 Μαρτίου, με τη σύνοδο Αφροδίτης/Ποσειδώνα.

Η διπλή σύνοδος στους Ιχθύες που περιλαμβάνει τον Ποσειδώνα (κυβερνήτη των Ιχθύων), θα είναι καταπληκτική. Ο Ποσειδώνας μπορεί να είναι ένας βαρύς και καταθλιπτικός πλανήτης, αλλά αυτή τη φορά με τον Ήλιο και τη Σελήνη στο πλευρό μας – θα νιώσουμε μια εξαιρετικά υψηλή δημιουργική, πνευματική και συναισθηματική δόνηση.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ

Η αυτοθυσία είναι η λέξη κλειδί για εσάς! Στα προσωπικά σας και στην δουλειά σας η Αφροδίτη θα κάνει τις ενέργειες της! Και σεις θα επιλέξετε να αποχωρήσετε…να κάνετε πίσω σε κάτι… για να ωφεληθεί ο σύντροφος ή ένας συνάδελφος ή η δουλειά σας! Μακροπρόθεσμα το να βάλετε τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σας θα αποδειχτεί ωφέλιμο!

ΤΑΥΡΟΣ

Η πραγματικές φίλιες θα είναι το κλειδί για σας .Εκεί θα δοκιμαστείτε και εκεί πρέπει να επικεντρώσετε στα φιλικά άτομα που αξίζουν. Στους λίγους! Στους αληθινούς. Εάν δεν είστε σε μια σχέση πιθανόν μια φιλία να εξελιχτεί σε κάτι πολύ σημαντικό για την ζωή σας συναισθηματικά…ίσως να γίνει το άλλο σας μισό!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εργασία και η καριέρα ενεργοποιούνται και σεις πραγματικά θα εργαστείτε με την καρδιά σας. Εκμεταλλευτείτε την κάθε ευκαιρία. Δεν αποκλείετε μια νέα γνωριμία για σας έτσι ώστε να έχετε ένα σκοπό ζωής αλλά πιθανόν να την προσπεράσετε αν έχετε βυθιστεί στα εργασιακά

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Περισσότερο φως σας δίνει η Αφροδίτη για να δείτε μέσα σας αλλά και γύρω σας! Πολλά ξεκαθαρίζει τώρα !Τι θέλετε από τον άλλον ; Τι μπορείτε να δώσετε;. Μια σχέση που μπορεί να βρίσκεται σε απόσταση από εσάς ή μέσω διαδικτύου μπορεί να κάνει την εμφάνιση της . Ενώ ακόμα και μια σχέση που θα μοιάζετε σαν τη μέρα με την νύχτα είναι πιθανή! Όσο αφορώ τα οικονομικά σας, εκπαίδευση και νομικά ή γραφειοκρατικά θέματα μπορεί να φέρουν ή να πάρουν ανάλογα με το ατομικό σας ωροσκόπιο .

ΛΕΩΝ

Θα κινηθείτε στα άκρα ! Μεγάλες χαρές αλλά και αντίστοιχες λύπες ! Πολλά τα συναισθήματα που θα βιώσετε…και μην ξεχάσετε πως υπάρχει και η λέξη συχώρεση . Ίσως την χρειαστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα φέρει ηρεμία αν είστε σε μια σχέση ήδη. Αν όχι προσέξτε μην τραβήξετε όλους τους απελπισμένους τούτου του κόσμου προς το μέρος σας και φυσικά μην μπείτε στην διαδικασία από ευσπλαχνία να διαλέξετε τον λίγο λιγότερο!! Προσοχή λοιπόν και στα οικονομικά σας γιατί εύκολα μπορείτε να εξαπατηθείτε

ΖΥΓΟΣ

Έντονο άγχος και έντονη ανασφάλεια. Κατά κύριο λόγο προσέξτε την ψυχική σας υγεία και αποφύγετε αλκοόλ ,ουσίες και φάρμακα για να νοιώσετε καλύτερα! Αγαπήστε τον εαυτό σας κα στραφείτε σε όσους σας αγαπούν !

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ δημιουργική για εσάς αυτή η διέλευση και θα σας βοηθήσει αν σε αυτό συγκλίνει και ο ατομικός σας χάρτης . Πολλές συναντήσεις ,πολλές γνωριμίες ,πολύ διαδικτυακό φλερτ και σε όλα αυτά να είστε πρώτα από όλα ειλικρινείς ! Όσο αφορά τα οικονομικά η σπατάλη είναι από τα πιθανότερα που μπορείτε να κάνετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικογενειακό κλίμα δίνει για εσάς ! Πλησιάζετε πιο πολύ στην οικογένεια ,συγχωρείτε συγγενικά πρόσωπα ή επιδιορθώνετε παλιές ρωγμές τώρα! Έτσι θα απολαύσετε την ζεστασιά και την ασφάλεια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εύκολα μπορείτε να εξαπατηθείτε ή να παραπλανηθείτε αλλά και εύκολα μπορείτε να παρανοήσετε καταστάσεις γύρω σας! Ειδικά στην σχέση ή στον γάμο σας ή με κάποιον συνεργάτη ή συνάδελφο. Επειδή μπορεί το συναίσθημα είναι υποκειμενικό καλύτερα να περιμένετε να ξεπεραστεί αυτό το σημείο σύγχυσης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καθώς φαίνεται να έχετε οικονομική εισροή τώρα και μάλιστα ικανοποιητική, καλό είναι να είστε προσεχτικοί γιατί όπως είπαμε έχουμε μια περίοδο σύγχυσης και εύκολης παραπλάνησης! Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις που να έχουν να κάνουν με τα χρήματα σας .

ΙΧΘΥΕΣ

Ώθηση στη αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σας! Μια καλή στιγμή να ερωτευτείτε αλλά και μια καλή στιγμή αν είστε ήδη σε σχέση να θέσετε τα θέλω σας και να τα επιτύχετε