Skip to main content
ΓΥΝΑΙΚΑ

Τα ζώδια της Πέμπτης

Image
ψψψ
 clock 08:00 | 29/02/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Τα Ζώδια της Πέμπτης

Κριός
Σήμερα, Κριέ, νιώθεις σαν να παίζει κάποιος με τα νεύρα σου… Η ένταση είναι αρκετή καθώς φαίνεται να βάλλεσαι από αρκετά ανοικτά μέτωπα, τα οποία έχεις αμελήσει το τελευταίο διάστημα! Αφενός έχεις την επιθυμία να αναλάβεις δράση και να εκτονώσεις όλη αυτή την ενέργεια που νιώθεις πως λιμνάζει μέσα σου. Αφετέρου υπάρχει μία συναισθηματική ταλαιπωρία, μία συναισθηματική ένταση από διάφορες καταστάσεις που τις άφηνες στην άκρη νομίζοντας πως θα λυθούν μόνες τους με κάποιο τρόπο, που σήμερα σκάνε όλα μπροστά σου και επειδή δεν ξέρεις με τι να πρωτοασχοληθείς και τι να τακτοποιήσεις πρώτα, σε πιάνουν τα νεύρα σου! Η κατάσταση στη σχέση φαίνεται να είναι αρκετά περίεργη, καθώς δεν παίρνεις αυτό που θέλεις, πράγμα που σε φουντώνει ακόμα περισσότερο… Προσοχή σε παρορμητικές αποφάσεις και ριψοκίνδυνες κινήσεις! Μπορεί να νιώσεις λίγη αδρεναλίνη, όμως στο aftermath θα δεις και τις συνέπειες…

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, θέλεις να απομακρυνθείς και να πάρεις αποστάσεις, καθώς νιώθεις πως όλη η πίεση και οι στενές επαφές που έχεις με διάφορους ανθρώπους, είτε ανήκουν στο στενό σου κύκλο είτε όχι, σε πιέζουν αρκετά και αυτό σε δυσκολεύει στο να το διαχειριστείς σήμερα! Η ατμόσφαιρα με τους συναδέλφους στη δουλειά φαίνεται να έχει μία καμουφλαρισμένη ένταση, η οποία ανά τακτά διαστήματα δημιουργεί κάποιο θέμα… Σαν να θέλει να είσαι σε μία συνεχή εγρήγορση! Μπορεί να ακούσεις πράγματα που δεν θα σου αρέσουν… Πράγματα που, αν το επιτρέψεις, θα σου χαλάσουν την ψυχολογία και την διάθεση για δουλειά! Ευτυχώς που είναι και οι φίλοι και θα μπορέσουν να σε μαζέψουν, έστω και την τελευταία στιγμή, από τα πατώματα ή από το να ξεκινήσεις έναν καυγά!

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, φαίνεσαι αποφασισμένος να «σπάσεις τα αυγά» με τους φίλους σου! Το γεγονός ότι θέλεις να συζητήσεις πράγματα που σε προβληματίζουν και συμπεριφορές που δεν σου αρέσουν και νιώθεις πως σε πιέζουν σε κάποιες φάσεις, σήμερα σε κάνει ικανό να πεις πολλά! Πολλά, αλλά εύστοχα και αρκετά αφοπλιστικά! Σα να θέλεις να κόψεις τη φορά στα άτομα που παρεμβαίνουν σε προσωπικά σου ζητήματα! Κάτι που ναι, πρέπει να γίνει για να μπορέσεις να κινηθείς με μεγαλύτερη αυτονομία! Ο τρόπος που θέλεις να το κάνεις όμως, φαίνεται πως ανοίγει καινούργιες διαδικασίες, καθώς είσαι αρκετά έντονος και το ύφος σου είναι επιθετικό! Στη σχέση σου όμως, φαίνεται πως είσαι σε φάση που θέλεις να συζητήσεις σημαντικά πράγματα και να βελτιώσεις μέσα από την κουβέντα τη σχέση σου! Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στη δουλειά σήμερα!

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, φαίνεσαι αποφασισμένος να διεκδικήσεις όλα αυτά που πιστεύεις πως σου αξίζουν στο επαγγελματικό! Είσαι πρόθυμος να κάνεις πολλά πράγματα προκειμένου να φτάσεις πιο κοντά στους στόχους σου! Θέλεις να αναγνωριστεί η αξία σου, η δουλειά που ρίχνεις και το γεγονός ότι έχεις όλα τα φόντα για να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες - με το ανάλογο παραπάνω οικονομικό φυσικά! Όλο αυτό όμως σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει σε απότομες συμπεριφορές, παρορμητικές κινήσεις και έναν περίεργο τρόπο να παρουσιάζεις τον εαυτό σου στους άλλους! Ενώ μέσα σου ξέρεις πως πρέπει να κρατήσεις ένα πιο χαμηλό προφίλ, σήμερα θέλεις να το πας κόντρα όσο γίνεται! Αντιδραστικά! Είναι μια μέρα που έχεις πολλή ενέργεια και θέλεις να την εκτονώσεις, κατακτώντας παράλληλα σημαντικά για εσένα πράγματα! Χωρίς όμως να γίνεσαι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός!

Λέων
Σήμερα, Λέοντα, φαίνεσαι αποφασισμένος να αφήσεις τα περισσότερα –αν όχι όλα– τα πρέπει στην άκρη και να δώσεις λίγο περισσότερη σημασία στις επιθυμίες που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις και πάλι. Έστω και για λίγο! Είναι μία μέρα που θα αναζήτηση στην περιπέτεια! Που θα αναζητήσεις το κάτι καινούργιο, κάτι που θα σου προσφέρει μία καινούργια εμπειρία, που θα σε γεμίσει συναισθηματικά και θα σου ανεβάσει λίγο περισσότερο την αδρεναλίνη! Είναι πολύ σημαντικό να προσέξεις τον τρόπο που θα κινηθείς οικονομικά, καθώς για σένα αδρεναλίνη μπορεί να είναι και η υπερβολική σπατάλη, αγνοώντας τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχεις στην πλάτη σου! Προσοχή λοιπόν σήμερα σε υπερβολές και παρορμητικές κινήσεις, καθώς το μετά δε θα έχει και την πιο θετική έκβαση… Ειδικά σήμερα!

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, είσαι σε μία φάση που θέλεις να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου. Να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις, να κλείσεις κομμάτια οικονομικά που σε ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα και να μπορέσεις να ηρεμήσεις από αυτό το άγχος! Πέρα από αυτό όμως έχεις και μία διάθεση να εξωτερικεύσεις πιθανότατα πολύ προσωπικά σου κομμάτια. Να μιλήσεις για πράγματα που σε ενοχλούν και να μοιραστείς τα συναισθήματά σου με την οικογένειά σου! Κάτι που σήμερα φαίνεται να είναι δίκοπο μαχαίρι, καθώς από τη μία εσύ θα δώσεις στους άλλους να καταλάβουν τι μπορεί να είναι αυτό που σε ενοχλεί και σε οδηγεί σε περίεργες συμπεριφορές, ενώ από την άλλη μπορεί να πυροδοτήσει συζητήσεις που δεν θα έχουν ήπια εξέλιξη… Γενικά, σήμερα φαίνεσαι αρκετά πρόθυμος να πάρεις αυτό το ρίσκο, νιώθεις ένα μεγάλο θάρρος και έχεις σκοπό να πεις και να κάνεις πολλά…!

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, η μέρα είναι η καλύτερη για να λύσεις άμεσα διαφορές με συναδέλφους και να πεις επιτέλους «έξω από τα δόντια» όλα αυτά που σε ενοχλούν! Χωρίς διπλωματικές στάσεις, χωρίς ωραιοποιημένες λέξεις και χωρίς να σε ενδιαφέρει η συνέπεια μετά! Είναι μία μέρα που πλέον νιώθεις πως ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι, πως κάποια πράγματα πρέπει να Μπουν στη θέση τους και να δείξεις πως αν θελήσεις, δεν μασάς τα λόγια σου! Η παραπάνω ευθύνες που έχεις αναλάβει στη δουλειά και η πιεσμένη καθημερινότητα σου είναι κάτι που θα σε σπρώξουν προς αυτή την κατεύθυνση ακόμα περισσότερο! Όμως, είσαι σε μία φάση σήμερα που μοιράζεσαι όλο αυτό το έντονο συναίσθημα σου με ανθρώπους που νιώθεις πως ενδιαφέρονται για εσένα. Που έρχονται, σε πλησιάζουν και σε ρωτούν με ένα πραγματικό ενδιαφέρον τι είναι αυτό που σου συμβαίνει η τι μπορεί να περνάς στην προσωπική σου ζωή!

Σκορπιός
Η μέρα σήμερα, Σκορπιέ, έχει από εσένα την έμμεση απαίτηση να πεις κάποια πράγματα «έξω από τα δόντια» στον χώρο της δουλειάς σου… Πράγματα που σε ενοχλούν, πράγματα που σε αναγκάζουν να υποχωρήσεις και να δεχτείς κάποιες παραπάνω ευθύνες ή χώσιμο από συναδέλφους για παράδειγμα… Όλο αυτό μέσα σου σήμερα φαίνεται να βράζει! Και επειδή θα το κάνεις, θα το κάνεις με μία δυναμική που δεν θα σύναξη το μετά! Θα βρεις σήμερα το θάρρος ή ακόμα καλύτερα την δύναμη να μιλήσεις ευθέως και να μην προετοιμαστείς και να περιμένεις τον άλλο στη γωνία! Αν επιθυμήσεις όλο αυτό να το βγάλεις κάπως πιο παραγωγικά, σήμερα θα μπορέσεις να έχεις την ευκαιρία και να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο οικονομικά. Να κάνεις μία συζήτηση για κάτι καλύτερο οικονομικά στη δουλειά σου! Πάντως, σε γενικές γραμμές η διάθεση σου είναι κάπως περίεργη σήμερα…

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, είσαι αποφασισμένος να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφραστεί όπως θέλει! Ενώ υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορεί να σε σταματήσουν έστω και την τελευταία στιγμή, εσύ είσαι αποφασισμένος να το φτάσεις μέχρι τέρμα, χωρίς να σε ενδιαφέρουν οι συνέπειες! Και όλο αυτό μπορεί να γίνεται ακόμα πιο έντονο από μία συναισθηματική καταπίεση που νιώθεις πως υφίστασαι. Καταπιέζεσαι από πράγματα που δεν λέει σου, από συνθήκες και καταστάσεις που αναγκάζεσαι να καταπίνεις, προκειμένου να μην υπάρξει ένταση… Όλο αυτό όμως σήμερα φτάνει στο μη περαιτέρω! Έχεις όμως την διάθεση και την επιθυμία να καθίσεις και να συζητήσεις, να μοιραστείς αυτά που σε προβληματίζουν! Αρκεί όλο αυτό να γίνει με ηρεμία και στα πλαίσια μίας φυσιολογικής συζήτησης!

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, θα σε απασχολήσουν αρκετά ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι… Αν είσαι σε φάση που ψάχνεις να βρεις άκρη με κληρονομικά, σήμερα είναι ημέρα που θα τσακωθείς με τους υπόλοιπους. Στανταράκι αυτό! Πέρα από αυτό όμως, σήμερα προσπαθείς να βάλεις σε μία σειρά τον προσωπικό σου χώρο, κάτι που σε γεμίζει με ένταση για κάποιο λόγο… Είναι πολλά τα πράγματα; Δεν σου φτάνει ο χώρος ή δεν είσαι σε φάση σήμερα να κάνεις σωστή κατανομή του χώρου; Μπορεί να υπάρχει και μία ένταση με την οικογένειά… Μία αίσθηση ότι σε καταπιέζουν, ότι προσπαθούν να σου επιβάλουν τι να κάνεις και με ποιον τρόπο πρέπει να κινηθείς είναι κάποια από αυτά που θα σε τσιτώσουν σήμερα. Όμως, αν κάποιος σε ρωτήσει με ηρεμία τι είναι αυτό που σου συμβαίνει, θα καθίσεις και θα του εξηγήσεις κι εσύ με ηρεμία!

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, φαίνεται πως δεν είμαι και η καλύτερη μέρα για να μιλήσεις με τους άλλους… Ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα διάφορα συμβάντα γύρω σου είναι σαν να θέλεις εσκεμμένα να τσακωθείς για να ξεσπάσεις; Σα να θέλεις να ξεκινήσεις έντονες συζητήσεις για να φτάσεις τους άλλους στο σημείο που θέλεις και να τους αποδείξεις πως έχεις δίκιο; Μπορεί όμως να έχεις μια εσωτερική ανάγκη να το αποδείξεις αυτό, επειδή νιώθεις πως αδικήθηκες ή πως δεν καταλαβαίνουν οι άλλοι το σκεπτικό σου… Γενικότερα, σήμερα ο τρόπος με τον οποίον συμμετέχεις σε συζητήσεις δεν είναι και ο καλύτερος… Όμως, αν διατήρησης έστω και για λίγο την ψυχραιμία σου και καθίσεις να εξηγήσεις με ηρεμία κάποια πράγματα, θα δεις πόσοι άκρη θα βρεθεί! Πάντως, για τους πολύ δικούς σου ανθρώπους σήμερα θα είσαι ένας εξαίρετος ακροατής!

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ, έχεις την αίσθηση πως τα χέρια σου είναι δεμένο… Και αυτό γιατί το οικονομικό σου είναι ένα κομμάτι που αντιλαμβάνεσαι πως σε ζορίζει αρκετά…! Οι υποχρεώσεις που τρέχουν είναι τόσες που, ουσιαστικά, δεν προλαβαίνεις να κρατήσεις χρήματα στα χέρια σου! Είναι και λίγο το κομμάτι πως δεν καταλαβαίνεις πότε φεύγουν… Πέρα από αυτό, έχεις και την ανάγκη να κάνεις κάποια πράγματα που θα σε από συμπιέσουν, ανάγκη που δε σου αφήνει περιθώριο να σκεφτείς τις συνέπειες μετά! Η διάθεσή σου και σήμερα έχει σκαμπανεβάσματα και προσπαθείς να ισορροπήσεις ανάμεσα σε καταστάσεις που από τη μια θέλεις να τα παρατήσεις όλα και από την άλλη έχεις την άποψη ότι πρέπει να το παλέψεις για να καταφέρεις αυτό που θέλεις! Μια περίεργη φάση…

Διαβάστε επίσης 

Τα ζώδια της Τετάρτης

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis