Εξωδικαστική λύση προσπαθεί να βρει η 47χρονη θαυμάστρια που μήνυσε ο Γιάννης Πλούταρχος για stalking, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά η εκπομπή Buongiorno το πρωί της Πέμπτης.
Το δικαστήριο έχει προγραμματιστεί για τις 4 Απριλίου 2025 και όλο αυτό το διάστημα η 47χρονη προσπαθεί να βάλει τη ζωή της σε μια σειρά, να αφήσει πίσω της όλο αυτό που συνέβη, ωστόσο την διακατέχει αγωνία και δεν μπορεί να ηρεμήσει, περιμένοντας με το δικαστήριο. Για αυτό τον λόγο, η ίδια έβαλε τη δικηγόρο της να επικοινωνήσει με την άλλη πλευρά ώστε να βρεθεί ένας εξωδικαστικός συμβιβασμός.
Η δικηγόρος της 47χρονης, η κα. Πωλίνα Βέλτση έχει καταθέσει το αίτημα στον δικηγόρο του τραγουδιστή εδώ και 20 ημέρες, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχουν πάρει καμία απάντηση πίσω, ούτε θετική ούτε αρνητική.
«Υποβάλλαμε ένα αίτημα κατόπιν εντολής της πελάτισσά μου η οποία βάλλεται από αυτήν την υπόθεση. Έκανα ένα αίτημα για να λύσουμε εξωδικαστικά ωστόσο, δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση. Σε περίπτωση που καταδικαστεί, υπάρχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση αλλά δεν νομίζω πως ο κ. Πλούταρχος θέλει κάτι τέτοιο. Ο κ. Πλούταρχος είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Τρία χρόνιά τώρα η κατηγορούμενη δεν έχει ενοχλήσει τον μηνυτή» τόνισε η κα. Βέλτση στην εκπομπή Buongiorno.
Διαβάστε επίσης
Γιώργος Μπένος – Maestro: Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο μετά το φιλί στον Ορέστη Χαλκιά