Η Ελένη Μενεγάκη διατηρεί αναμφισβήτητα ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz και αυτό το οφείλει κυρίως στην ισορροπημένη διατροφή που κάνει αλλά και στον μεταβολισμό της.
Μπορεί να μην κάνει δίαιτα αλλά προσέχει τη διατροφή της και όταν βλέπει ότι πρήζεται, κάνει αποτοξίνωση για να επανέλθει στις αναλογίες της.
Για να το καταφέρει αυτό, κόβει τους υδατάνθρακες και τα ζυμαρικά και καταναλώνει περισσότερη πρωτεΐνη όπως τόνο και πάρα πολλές σαλάτες.
«Κάθε φορά που θέλω να κάνω μια μίνι αποτοξίνωση 2-3 ημερών επιλέγω σαλάτα με μαρούλι, κρεμμυδάκι, τόνο και ένα ψάρι με πολλά θρεπτικά συστατικά. Δεν νιώθω αδυναμία γιατί ο τόνος με κρατάει. Τρώω σαλάτες… κουβάδες ολόκληρους! Έτσι χορταίνω, δεν παχαίνω και αποτοξινώνω τον οργανισμό μου», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.
Αυτό που η Ελένη Μενεγάκη έχει αφαιρέσει εντελώς από την διατροφή της, επειδή της προκαλεί πρόβλημα, είναι η γλουτένη.
Να αναφέρουμε πως η γλουτένη βρίσκεται κυρίως στο ψωμί, στις φρυγανιές, στα παξιμάδια, στα δημητριακά, στα ζυμαρικά, στα αρτοπαρασκευάσματα κ.α.
Με αυτά τα μικρά και απλά μυστικά η Ελένη Μενεγάκη διατηρεί τις αναλογίες και τις καμπύλες της και προσπαθεί να μη στερείται τίποτα αλλά με ένα μέτρο για να παραμένει σταθερή περίπου στα 60 κιλά.
Διαβάστε επίσης Τζούλια Αλεξανδράτου: Αυτός είναι ο σύντροφός της που απέκτησε μωρό