Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Χρηστίδου - Μαραντίνης: Αναβολή στο δικαστήριο για οικονομικές διαφορές

χρηστίδου
 clock 16:00 | 02/04/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης είχαν σήμερα, Τετάρτη 2 Απριλίου, ραντεβού ξανά στα δικαστήρια για οικονομικές διαφορές ανάμεσά τους.

Το δικαστήριο πήρε αναβολή, καθώς, όπως είπε ο Φοίβος Στρουγγάρης, δικηγόρος του frontman των Onirama, τόσο ο πελάτης του, όσο και η Σισσυ Χρηστίδου επιθυμούν να βρουν εξωδικαστική λύση όσον αφορά στο περιεχόμενο της σημερινής δικάσιμου.

«Ο κύριος Μαραντίνης δεν οφείλει αυτή τη στιγμή κάτι προς την κυρία Χρηστίδου. Αν παροδικά υπήρξαν οφειλές, είναι τακτοποιημένες. Εγώ λέω και για το επίδικο χρονικό διάστημα που θα συζητούσαμε σήμερα και για άλλα, είναι τακτοποιημένα. Αν υπάρχει στην τρέχουσα περίοδο κάτι άλλο, δε το γνωρίζω. Δεν το ζητήσαμε αποκλειστικά εμείς την αναβολή. Είδαμε ότι η άλλη μεριά έρχεται να συζητήσει κάποια ζητήματα και θεωρήσαμε ότι είναι σοφό να ληφθεί στην παρούσα φάση μία αναβολή. {…} Συζητάμε κάτι από κοινού το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε μία εξωδικαστική επίλυση και αυτή η επίλυση δε μπορεί για παιχνίδια εντυπώσεων, να πω εγώ, ότι ζητήθηκε από την άλλη πλευρά. Από κοινού αιτηθήκαμε την αναβολή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Mιχάλης Αεράκης: «Μέχρι να γνωρίσω τη σύζυγό μου ήμουν ένας αληταράς του κερατά»

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis