O Executive Pastry Chef, Γιάννης Γιάχος, "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών, από καρδιακή ανεπάρκεια. Τη δυσάρεστη είδηση την έκανε γνωστή ο Αλέξανδρος Τσουβέλλας μέσα από μία ανάρτησή του.
Ο Γιάννης Γιάχος γεννήθηκε στην Αθήνα και είχε καταγωγή από το χωριό Μεγαλόχαρη της Άρτας. Ο πατέρας του, Δημήτρης Γιάχος, ήταν ζαχαροπλάστης και ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου στο Περιστέρι, όπου ο Γιάννης ξεκίνησε την καριέρα του.
Ο Γιάννης Γιάχος, μετά από σπουδές και εξειδικεύσεις στην Ελλάδα και την Ελβετία, συνεργάστηκε με διάφορα φημισμένα ζαχαροπλαστεία και ξενοδοχεία.
Διαβάστε επίσης
Καινούργιου: "Περίμενα τον Κυριάκο Μητσοτάκη να βγάλουμε φωτογραφία"