Τι θα δούμε απόψε στο Famagusta;
Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, η Χριστίνα κατηγορεί τη Σοφία για τη σιωπή της σχετικά με το χαμένο της παιδί, ενώ η δεύτερη δικαιολογεί τη στάση της, τονίζοντας τη μεγάλη αγάπη που έχει στον Μάικλ.
Εν τω μεταξύ, ο Γιώργος παραδέχεται στη Σιμώνη την κατάχρηση που έκανε μέσω της ΜΚΟ. Η γυναίκα, συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις, αποφασίζει να χωρίσει από τον σύζυγό της, την ώρα που ο επικείμενος γάμος της Δάφνης με τον Τεύκρο και η είδηση ότι η Μαριάννα περιμένει αγόρι δίνουν λίγη χαρά στην οικογένεια Σέκερη.
Όλοι τους -δυστυχώς- είναι καταρρακωμένοι εξαιτίας της ασθένειας του Παύλου, ο οποίος προσπαθεί να δημιουργήσει ευτυχισμένες αναμνήσεις μαζί τους. Συγχρόνως, ο Μάικλ συναντάει για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ του έναν άντρα που περιγράφει πως οι γονείς του και ο αδελφός του, που πίστευε πως ήταν αγνοούμενοι αιχμάλωτοι πολέμου, τελικά βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν από έναν Τουρκοκύπριο, ο οποίος με τον ίδιο τρόπο είχε χάσει τη δική του οικογένεια.
Πίσω στο 1974, ο Μακάριος επισκέπτεται τον καταυλισμό των προσφύγων και δίνει την πρώτη του συνέντευξη σε δημοσιογράφους.
Διαβάστε επίσης
Ζαρίφη: "Δεν έχει γίνει καμία κουβέντα για να ενταχθώ στην εκπομπή της Φαίης"