Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Αντετοκούνμπο: Ποια είναι η δημοσιογράφος που του μίλησε στα ελληνικά στο Μαϊάμι

christakis
 clock 23:00 | 17/07/2026
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Μερικές λέξεις στα ελληνικά ήταν αρκετές για να αλλάξουν για λίγο το κλίμα στην αιθούσα Τύπου των Μαϊαμι Χιτ Κατά την επίσημη παρουσίαση του Γιάννη Αντετοκούνμπο,  η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος Παναγιώτα Trish Christakis πήρε τον λόγο και του απηύθυνε την ερώτησή της στα ελληνικά.

Όταν ολοκλήρωσε την απάντησή του και αντιλήφθηκε ότι οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι δεν είχαν καταλάβει τι είχε πει, επιστράτευσε το γνώριμο χιούμορ του: «Μόλις της είπα ότι δεν τη συμπαθώ», προκαλώντας γέλια στην αίθουσα.

Η Παναγιώτα μεγάλωσε στην ευρύτερη περιοχή του Σικάγο και σπούδασε δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στην Ουρμπάνα-Σαμπέιν, πριν ακολουθήσει επαγγελματική πορεία στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Η ελληνική καταγωγή της αποτελεί ένα στοιχείο που η ίδια δεν κρύβει και συχνά προβάλλει μέσα από τις αναρτήσεις και τη δημόσια παρουσία της.

A post shared by Trish Christakis (@trish_cee)

Διαβάστε επίσης 

Το τηλεφώνημα του Μπεν Άφλεκ στον Ματ Ντέιμον μόλις είδε την «Οδύσσεια»

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Σταύρος Φλώρος του Survivor δύο μήνες μετά το σοβαρό ατύχημα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis